Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ ΓΙΑ ΤΟΝ «ΔΙΚΟ ΤΟΥ»

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

DIAGDIM

 

 

… «Σαρξ εκ σαρκός» του Διαγόρα Δρυοπιδέων Αιγάλεω, ο Πρόεδρος της ΕΠΣΑ κ. Παναγιώτης Δημητρίου (κεντρική φώτο), ο οποίος το περασμένο Σάββατο 27 Μαρτίου 2021, επανεκλέχθηκε στο ΔΣ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αιγάλεω (ΕΠΟ).

Με χαρά και υπερηφάνεια υποδέχθηκε την… αναμενόμενη είδηση εκλογής του Παναγιώτη Δημητρίου στο ΔΣ της ΕΠΟ, όλη η αθλητική οικογένεια του Διαγόρα Αιγάλεω, καθώς ο εν λόγω κορυφαίος παράγοντας αποτελεί εξέχων και παντοτινό μέλος του σωματείου, μιας και στην ομάδα της πόλης μας έπαιξε μπάλα και ξεκίνησε την τεράστια διοικητική πορεία του.

Σε σχετική ανακοίνωση ο Διαγόρας Δρυοπιδέων Αιγάλεω, αναφέρει:

«Πάντα είναι συγκινητικό όταν ένας δικός μας άνθρωπος, που έχει τιμήσει την φανέλα της ομάδας μας, αλλά και την έχει υπηρετήσει διοικητικά σε πάρα πολύ δύσκολα χρόνια, να ξεχωρίζει μέσα στον απαιτητικό χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου και μάλιστα στο ανώτερο επίπεδο του.

Το ΔΣ και όλη η μεγάλη αθλητική οικογένεια του ποδοσφαιρικού Διαγόρα Αιγάλεω συγχαίρει τον κ. Παναγιώτη Δημητρίου για μία ακόμη επιτυχία και αναγνώριση του έργου του στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, με την εκλογή του στην ΕΠΟ, σε αυτή τη νέα εποχή που ανέτειλε το Σάββατο 27 Μαρτίου 2021».

 

NEWKALLM