«ΧΤΙΖΕΤΑΙ» Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ

ΓΙΑ ΤΗΝ Γ΄ ΕΠΣΑ (ΣΕΖΟΝ 2021-2022)

giadal

 

 

Ο Τεχνικός Διευθυντής του Διαγόρα Αιγάλεω Στέλιος Γιάκας (φώτο αριστερά) και ο προπονητής Νίκος Νταλαμπίρας (δεξιά φώτο), σηκώνουν το βάρος του «χτισίματος» για τα ποδοσφαιρικά τμήματα του συλλόγου, στο ανδρικό, αλλά και τις ακαδημίες για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Ο Στέλιος Γιάκας, που βρίσκεται στον σύλλογο εδώ και 4 χρόνια, έπειτα από αυτόν τον 1,5 χρόνο πανδημίας, έχει βάλει μπροστά πάλι την αναδιοργάνωση σε όλα τα τμήματα. Πέρα από τις ακαδημίες, που είχε και έχει την Γενική Διεύθυνση, παράλληλα πλέον «τρέχει» την τεχνική διαχείριση και του ανδρικού τμήματος, όπου σε συνεργασία με τον προπονητή Νίκο Νταλαμπίρα, θα ετοιμάσουν το αγωνιστικό σύνολο, που θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΠΣΑ για την σεζόν 2021-2022.

 

 

 

«ΜΕΛΗΜΑ ΜΑΣ ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ»

 

 

Σε δήλωση του ο Τεχνικός Διευθυντής του συλλόγου Στέλιος Γιάκας, επεσήμανε:

«Σίγουρα θα κάνουμε προσπάθεια να παρουσιάσουμε ένα αξιόμαχο σύνολο στην Γ΄ ΕΠΣΑ, όπου στόχος είναι να παίζουν οι επί το πλείστον νεαροί παίκτες μας σύγχρονο παραγωγικό ποδόσφαιρο και να ευχαριστιούνται το παιχνίδι, γιατί αυτό άλλωστε είναι και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, αλλά πρώτο μέλημα μας είναι και θα είναι οι ακαδημίες μας, όπου εδώ και 4 χρόνια, νομίζω ότι βάζουμε και εμείς ως Διαγόρας, το λιθαράκι μας, το τοπικό αιγαλιώτικο ποδόσφαιρο. Προφανώς οι ακαδημίες μας είναι η κυψέλη, από όπου πρέπει να προέρχονται το μεγαλύτερο ποσοστό των παιδιών, που θα παίζουν στο ανδρικό τμήμα, συνάμα με κάποιες μικρές και στοχευμένες προσθήκες. Επαναλαμβάνω ότι ως Διαγόρας Αιγάλεω συνεχίζουμε πιστά να προσπαθούμε για να έχουμε καλές και υγιή τμήματα υποδομών».

 

mesdig

 

 

Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΓΙΑΚΑΣ

 

 

Ο Στέλιος Γιάκας είναι Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ ΔΠΘ με μεταπτυχιακό στην μεγιστοποίηση της αθλητικής απόδοσης, καθηγητής Φυσικής Αγωγής, Κάτοχος Διπλώματος UEFA B, personal trainer, όπως επίσης και Πτυχιούχος (διαπιστευμένος) σε Ναυαγοσωστική και Πρώτες Βοήθειες. Ως ποδοσφαιριστής, έχει ξεκινήσει από τον Ήφαιστο Περιστερίου, ενώ αγωνίστηκε ακόμη σε Φωστήρα, ΠΑΕ Θράκη, Άγιαξ Ταύρου, Κανάρη Χίου, Ολ. Λιοσίων και Ερμή Κορυδαλλού.

Όσο αφορά το προπονητικό κομμάτι, διετέλεσε γυμναστής φυσικής κατάστασης στον Ήφαιστο Περιστερίου (Α΄ ΕΠΣΑ και Δ΄ Εθνική), στον Χαραυγιακό, ενώ αμιγώς ως προπονητής ακαδημιών είναι τα τελευταία 6,5 χρόνια, συνεργαζόμενος με τον Άγιαξ Ταύρου και τον Διαγόρα Αιγάλεω.

 

 

mesdig

 

 

Ο ΝΙΚΟΣ ΝΤΑΛΑΜΠΙΡΑΣ

 

 

Ο Νίκος Νταλαμπίρας είναι Πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμοὐ (ειδικότητα Προπονητικής – Ποδοσφαίριση) του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (Κομοτηνή).

Άρχισε την επίσημη αθλητική ενασχόληση του, κατά την παραμονή του στην Θράκη, ως Υπεύθυνος Αθλητισμού του Δήμου Νέου Δουκάτου, ενώ παράλληλα ανέλαβε και ως Προπονητής Φυσικής Κατάστασης / Βοηθός Προπονητή στον ΑΠΣ Δουκάτου (Α΄ Θράκης).

Ως Υπεύθυνος Αθλητισμού στον Δήμο Νέου Δουκάτου από το 2007 έως το 2009, ξεκίνησε ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα με την οργάνωση και στελέχωση ακαδημιών και αθλητικής ομάδας σε μια περιοχή με κυρίαρχο το μειονοτικό στοιχείο, με πρωταρχικό σκοπό την ενασχόληση με τον αθλητισμό των νέων παιδιών της ακριτικής περιοχής.

Με την επιστροφή του στα… πάτρια εδάφη της Αττικής, την περίοδο 2010-2012, ο Καρδιτσιώτης την καταγωγή, Νίκος Νταλαμπίρας, διετέλεσε Προπονητής και Υπεύθυνος Τμημάτων Υποδομής στον ΓΣ Ειρήνης Πετρούπολης, ενώ το χρονικό διάστημα 2012-2014 ήταν Γυμναστής στο ανδρικό τμήμα του Ηρακλή Περιστερίου και παράλληλα προπονητής στο τμήμα Νέων του σωματείου.

Ακολουθεί, η ανάληψη των καθηκόντων του ως προπονητής Φυσικής Κατάστασης στον ιστορικό Άγιο Δημήτριο, τον Χαραυγιακό, και το Κερατσίνι, ενώ ένα διάστημα είχε περάσει και από τον Διαγόρα Αιγάλεω.

Την σεζόν 2017-2018 διατελεί προπονητής Φυσικής Κατάστασης στον ΑΟ Αιγάλεω, ενώ συνεχίζει την διαδρομή του σε Πανασπροπυργιακό και Αχαρναϊκό.

Το 2018, ανέλαβε την Αθλητική και Τεχνική Διεύθυνση των ακαδημιών της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα (ολοκλήρωσε πριν λίγο χρονικό διάστημα την συνεργασία του), ενώ επίσης από το 2018, είναι Εθνικός Εκπρόσωπος της Ελληνικής Ομοσπονδίας SUBBUTEO και Υπεύθυνος Νοτίου Ελλάδας με έδρα την Αττική.

Τέλος, όλο αυτό το διάστημα, σύμφωνα με την πορεία του συνεπάγεται ότι είναι ένας ενεργός πολίτης και μάλιστα στις τελευταίες εκλογές του 2019, ήταν υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο Περιστέρι.

 

 

NEWKALLM