ΟΡΕΞΑΤΟΣ Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ ΤΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ ΓΙΑΚΑ

arxdiagg

 

 

 

Εύκολα ο Διαγόρας Αιγάλεω νίκησε με 4-0 το Κουκάκι για την 2η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ΄ ΕΠΣΑ, σε αγώνα που διεξήχθη το πρωϊ της Κυριακής 17 Οκτωβρίου 2021 στο ΔΑΚ Αιγάλεω.

Οι παίκτες του Στέλιου Γιάκα, που στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος την περασμένη εβδομάδα, έχασαν μεγάλη ευκαιρία να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα στην Πετρούπολη από την τοπική Αναγέννηση (προηγήθηκαν 0-1 και έχασαν με 2-1), απέναντι στο Κουκάκι ήταν ουσιαστικοί και… μονοπώλησαν επιθετικά.

Στο α΄ ημίχρονο που έληξε χωρίς σκορ (0-0), οι γηπεδούχοι είχαν δύο δοκάρια με τον Καλλίλα και ευκαιρίες με τους Ντερβίσι, Μελή, για να σκοράρουν.

Στην επανάληψη, ο Γιαννούλης Καλλίλας άνοιξε το σκορ (1-0) στο 52΄ και στο 61΄ ο Ντερβίσι σημείωσε το 2-0. Στο 70΄ ο Τσιρίγκας πέτυχε το 3-0 και στο 79΄ ο Μελής διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ: Αλεξόπουλος, Γονιδάκης, Σπανός, Μαυρομάτης, Μαρτίνος, Ρήγος, Ντερβίσι (71΄ Γεωργούλης), Μελής (82΄ Αναγνωστόπουλος), Ευάγγελος (62΄ Τσιρίγκας), Μαργαριτόπουλος, Καλλίλας (80΄ Κιτσιλής).

 

* Στο κεντρικό φωτογραφικό πλάνο, στην μεγάλη εικόνα αριστερά ο προπονητής του Διαγόρα Αιγάλεω, Στέλιος Γιάκας. Στις μικρές φώτο οι σκόρερ / Πάνω σειρά: Καλλίλας (αριστερά) – Ντερβίσι (δεξιά) / Κάτω σειρά: Τσιρίγκας (αριστερά) – Μελής (δεξιά)

 

 

NEWKALLM