Γυναίκα επέλεξε το ΚΚΕ για υποψήφια Δήμαρχο Αιγάλεω, αντικαθιστώντας τον 37χρονο Βασίλη Βούλγαρη. Πρόκειται για την 31χρονη Αιγαλεώτισσα κοινωνική λειτουργό και μέλος Γραφείου του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ, Βιβή Δάγκα. Σε άλλο κόμμα, η αντικατάσταση υποψηφίου Δημάρχου θα θεωρούνταν… «άδειασμα». Στο ΚΚΕ όμως, οι διαδικασίες είναι συγκεκριμένες και διόλου προσωποκεντρικές. Έτσι, ακόμα κι αν ο Βούλγαρης επιλέχθηκε για πρώτη φορά υποψήφιος Δήμαρχος το 2010 και είχε οριστεί Γραμματέας Τομεακής Επιτροπής Νοτιοδυτικών συνοικιών του ΚΚΕ, αντικαταστάθηκε μετά από σχετική απόφαση των οργάνων του κόμματος.
Η νεαρή Αιγαλεώτισσα ήταν για πρώτη φορά υποψήφια δημοτική σύμβουλος το 2010, ενώ την εμφάνισή της έκανε για πρώτη φορά στο δημοτικό συμβούλιο της Πέμπτης (06/02).  
Μέχρι στιγμής, δεν είναι γνωστό εάν Βούλγαρης και Σαντζαρίδης θα είναι στο ψηφοδέλτιο, καθότι η συζήτηση για την στελέχωσή του βρίσκεται σε εξέλιξη. Ανακοινώσεις θα γίνουν το αμέσως επόμενο διάστημα.
Ο Β. Βούλγαρης δήλωσε στην «Πόλη μας», ότι το ΚΚΕ αντιμετωπίζει τις εκλογές ως ενιαία πολιτική μάχη (βλ. ευρωεκλογές, περιφερειακές, βουλευτικές, δημοτικές) και τα στελέχη της διατάσσονται για να αγωνιστούν απ’ οπουδήποτε… «Όταν αλλάζεις υποψήφιο δεν σημαίνει ότι κατεβάζεις τον πήχη. Καλούμε σε μαζική συνάντηση την Δευτέρα 24 Φλεβάρη στο Πνευματικό Κέντρο «Γ. Ρίτσος», όπου θα μιλήσει ο Γεν. Γραμματέας του ΚΚΕ Δ. Κουτσούμπας».