ΕΣΟΝΤΑΙ ΕΙΣ –ΕΚΛΟΓΙΚΗΝ-

ΣΑΡΚΑ ΜΙΑΝ…

Ο Δημήτρης Μπογράκος, επί χρόνια (2003 – 2010) αντιδήμαρχος της δημοτικής παράταξης του Δημήτρη Καλογερόπουλου (ΝΔ), θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος Αιγάλεω στις εκλογές του Μαϊου, καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον πρώην αντιδήμαρχο της παράταξης Καρδαρά (ΠΑΣΟΚ) κ. Αντώνη Γκίνη και ένωσαν τις δυνάμεις τους εις –εκλογικήν– σάρκα μίαν…
Ο Μπογράκος είχε ιδρύσει την δημοτική κίνηση «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ» και ο Αντώνης Γκίνης την «ΩΡΑ ΑΙΓΑΛΕΩ». Και οι δύο είχαν ανακοινώσει πριν από λίγο χρονικό διάστημα την κάθοδο τους ως ανεξάρτητοι υποψήφιοι Δήμαρχοι, αλλά τελικά έδωσαν τα χέρια και ο Δημήτρης Μπογράκος θα είναι επικεφαλής και υποψήφιος Δήμαρχος του απ’ κοινού δημοτικού συνδυασμού «ΩΡΑ ΑΙΓΑΛΕΩ», ονομασία που είχε δώσει ο Γκίνης στην δημοτική του παράταξη. Έτσι στην πόλη μας θα αντιπαρατεθούν τελικά 8 δημοτικοί συνδυασμοί στις εκλογές του επόμενου μήνα και όπως είναι ευνόητο, έπειτα από αυτή την είδηση η… τράπουλα ξαναμοιράζεται!!!

Ακολουθεί η κοινή ανακοίνωση Γκίνη και Μπογράκου.


Φίλες και Φίλοι
Συμπολίτες του ΑΙΓΑΛΕΩ
Είναι δεδομένη και έχει χιλιοειπωθεί η κρισιμότητα που βιώνει η πατρίδα μας και η οποία ρίχνει βαριά τη σκιά της και στην αμεσότερη μορφή δημοκρατίας που είναι η Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Πόσο μάλλον σε μια περιοχή σαν τη δική μας, το ΑΙΓΑΛΕΩ, που δοκιμάζεται ακόμη πιο έντονα, ακόμα πιο σκληρά.
Στα πλαίσια αυτά απαιτείται η συνένωση δυνάμεων, οδός συνεννόησης, εμπειρία, όραμα, αποφασιστικότητα.
Εμείς μέχρι σήμερα παράλληλα και από τώρα σε κοινή πορεία:
Επειδή δεν αναγνωρίζουμε κανένα κληρονομικού τύπου δικαίωμα στην αντιπροσώπευση του Αιγαλιώτικου λαού.
Επειδή δεν ανεχόμαστε κομματικά αφεντικά.
Επειδή δεν πιστεύουμε πως είναι προσωπικές φιλοδοξίες να υπέρκεινται του καλού της πόλης μας.
Επειδή για εμάς υπάρχει μόνο το Αιγάλεω
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι ενώνουμε τις δυνάμεις των συνδιασμών μας «ΩΡΑ ΑΙΓΑΛΕΩ με επικεφαλής τον ΑΝΤΩΝΗ ΓΚΙΝΗ - ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ με επικεφαλή τον ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΟΓΡΑΚΟ» και σας καλούμε όλοι μαζί να αποδείξουμε ότι αυτή είναι η ΩΡΑ της ανάπτυξης, της ευημερίας και της προόδου για την πόλη που αγαπάμε, πού πονάμε ,πού ζούμε σε αυτήν.
Ο ΕΝΙΑΙΟΣ πλέον ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ «ΩΡΑ ΑΙΓΑΛΕΩ» με υποψήφιο δήμαρχο τον ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΟΓΡΑΚΟ είναι πλέον στην κρίση του Αιγαλιώτικου λαού, έτοιμος να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.