ΜΕ ΝΤΙΜΙΤΡΕΣΚΟΥ ΤΟ ΝΕΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ

“ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ / ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑΣ”

 

Όπως αποκάλυψε το έγκυρο Soccerlive.gr πριν λίγα 24ωρα, η Ελλάς Ποντίων προβλέπεται να «απορροφήσει» τη νέα σεζόν την Αστυπάλαια Κορυδαλλού, όσο αφορά την Α΄ κατηγορία του Πειραιά.

Οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών και των παραγόντων τους, είχαν ξεκινήσει αμέσως με την λήξη της περιόδου 2023-2024.

Τα διαδικαστικά θέματα ήδη «τρέχουν» και όσο αφορά τα αμιγώς ποδοσφαιρικά, η Ελλάς Ποντίων με τον Πρόεδρο της κ. Κώστα Φούντα, κινείται εντατικά και σε αυτόν τον τομέα.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, προπονητής σε αυτό το νέο εγχείρημα, θα είναι ο 32χρονος Αιγαλιώτης προπονητής, Γιώργος Ντιμιτρέσκου, τεχνικό με τον οποίο ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της η Ελλάς Ποντίων την σεζόν που πέρασε.

Ο 32χρονος Γιώργος Ντιμιτρέσκου, ως ποδοσφαιριστής έχει ξεκινήσει από το Αιγάλεω, ενώ έχει αγωνιστεί ακόμη σε Ιεράπολη, Ιπποκράτη, Ειδυλλιακό, ΑΟ Μαρμαρίου, Ελλάς Ποντίων, Ορφέα Αιγάλεω και Λύκους Χαϊδαρίου.

Πριν λίγα χρόνια, ξεκίνησε την ενασχόληση του με την προπονητική, όπου άρχισε την διαδρομή του με τμήματα ακαδημιών της Ελλάς Ποντίων, όπου συνεχίζει να βρίσκεται στις υποδομές της εδώ και επτά χρόνια.

Σε επίπεδο ανδρικών ομάδων, ο Γιώργος Ντιμιτρέσκου έχει εργασθεί στην ΑΕ Περάματος,  τον Ολ. Περάματος, ακολούθως, την περίοδο 2021-2022 ήταν βοηθός του Σταύρου Τζαναβάρα στην Ελλάς Ποντίων που κέρδισε το νταμπλ Πειραιά, ενώ το χρονικό διάστημα, από τις αρχές Νοεμβρίου 2022 έως τα τέλη Δεκεμβρίου 2022, διετέλεσε υπηρεσιακός προπονητής στην Ελλάς Ποντίων και το πρωτάθλημα της Α΄ Πειραιά, μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Κοσμά.

Τον Φεβρουάριο του 2023 ανέλαβε τον Θεμιστοκλή Αιγάλεω, ενώ επόμενος σταθμός του, το καλοκαίρι του 2023 ήταν ο Ορφέας Αιγάλεω, και τέλος ολοκλήρωσε την σεζόν 2023-2024 στον πάγκο της Ελλάς Ποντίων και την διοργάνωση της Α΄ ΕΠΣΠ.