ΝΕΟ ΙΣΧΥΡΟ ΔΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΟΛΗ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

 

Πολύ αισιόδοξη πλέον η επόμενη μέρα για την ιστορική Ιεράπολη Αιγάλεω, που λαμβάνει μέρος στο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΠΣΑ.

Ο σύλλογος, απέκτησε στις 16 Ιουλίου 2024 νέο ΔΣ, όπου Πρόεδρος παρέμεινε (ανέλαβε τον Ιούνιο του 2020) ο δραστήριος Αιγαλιώτης και πρώην Αντιδήμαρχος της πόλης, κ. Μάκης Ζάχαρης – γέννημα, θρέμμα του σωματείου – όπου στο οποίο εισήλθαν και νέα πρόσωπα, συμβολίζοντας την επόμενη φιλόδοξη μέρα, που περιμένει τον σύλλογο.

Ενωτικό και ισχυρό το νέο ΔΣ, ξεκινάει δυναμικά και οργανωμένα τον σχεδιασμό για την σεζόν 2024-2025, όχι μόνο στο ανδρικό τμήμα, αλλά και στις ακαδημίες, κάτι που είχε τονίσει και ο κ. Ζάχαρης, σε δηλώσεις του, πριν λίγο χρονικό διάστημα.

Στο δελτίο τύπου του συλλόγου, αναφέρθηκαν μεταξύ άλλων:

«…Συνεδρίασαν… 16 Ιουλίου 2024 ημέρα Τρίτη… τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Α.Π.Ο. Ιεραπόλεως, που εξελέγησαν στις αρχαιρεσίες της 15 Ιουλίου 2024, κατόπιν πρόσκλησης του εκλεγέντος προέδρου  κ. Ζάχαρη Ευθύμιου… με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1) Συγκρότηση σε σώμα

Παρόντες: Αγαπητός Κωνσταντίνος, Γιατράς Κωνσταντίνος, Δαμάσκος Χαρίλαος, Ζάχαρης Ευθύμιος, Κατρίτσης Γεώργιος, Ματσούκης Νικόλαος, Ντάσης Παναγιώτης, Παναγιώτου Νικόλαος, Σέλτσικα Αναστασία, Τιρτιράκης Κυριάκος, Ψυκάκος Ευαγγελος.

… Τα εκλεγέντα μέλη του ΔΣ (στις αρχαιρεσίες της 15 Ιουλίου 2024) συγκροτούνται σε σώμα και κατόπιν μυστικής ψηφοφορίας μεταξύ τους, η σύνθεση του ΔΣ έχει ομοφώνως ακολούθως:

 

 

 

 

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΑΙΓΑΛΕΩ ΑΟ

 

 Μάλιστα σε ανάρτηση του, το απόγευμα της Τετάρτης 17 Ιουλίου 2024, ο ΑΠΟ ΙΕΡΑΠΟΛΕΩΣ αναφέρει:

«Νέα εποχή για την Ιεράπολη, η συνεργασία με τον Ερασιτέχνη Α.Ο. Αιγάλεω για την λειτουργία της πρώτης ομάδας και την ανάπτυξη του φυτωρίου της. Ολοκληρώθηκαν οι εκλογοαπολογοστικές διαδικασίες και η συγκρότηση σε σώμα του νέου Δ.Σ. με την συμμετοχή στο Δ.Σ. πολλών νέων μελών  από τον Α.Ο Αιγάλεω. Καλή επιτυχία και καλή τριετή θητεία σε όλους».