ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ

ΜΕ ΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ο ΑΙΓΑΛΙΩΤΗΣ ΘΩΜΑΣ ΦΟΥΦΛΗΣ

 

 

Ξεκίνησε την προετοιμασία του, πριν λίγα 24ωρα, ενόψει της νέας σεζόν 2024-2025 και την διοργάνωση της Γ΄ Εθνικής, ο ιστορικός, αλλά και φιλόδοξος για το νέο πρωτάθλημα, Εθνικός Πειραιά.

Με αιγαλιώτικη παρουσία και η νέα σεζόν για το ιστορικό σωματείο, καθώς Φροντιστής και… Άρχων των αποδυτηρίων, παρέμεινε, ο συμπολίτης μας, κ. Θωμάς Φούφλης.

Γεννημένος το 1959, ο παλαιός Αιγαλιώτης, Θωμάς Φούφλης, θεωρείται από τους πιο έμπειρους, άρτιους και διακριτικούς, στον τομέα του, και εδώ και πάρα πολλά χρόνια είναι περιζήτητος για τις υπηρεσίες του.

Έχοντας περάσει σχεδόν από όλες τις ομάδες της πόλης μας, μικρές και μεγάλες, ο Θωμάς Φούφλης, ανέλαβε υπηρεσία στον Εθνικό Πειραιά, τον Φεβρουάριο του 2024 και πλέον ανανέωσε τη συνεργασία του.

Ο συμπολίτης μας, μετά από αυτό το πρώτο στάδιο προπονήσεων στην Αττική, θα συνοδεύσει την αποστολή του Εθνικού Πειραιά, για το βασικό της στάδιο προετοιμασίας, στο ορεινό Καρπενήσι Ευρυτανίας από τις 13 έως τις 22 Αυγούστου 2024, όπου, μάλλον εκεί, θα δει δια ζώσης και το φιλικό Αιγάλεω – Εθνικός Πειραιά, που εκτός απροόπτου θα πραγματοποιηθεί.