ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΚ ΑΙΓΑΛΕΩ

Ο ΙΣΧΥΡΟΣ ΑΟ ΙΛΙΟΥ

 

Πέρασε από το ΔΑΚ Αιγάλεω ο ισχυρός ΑΟ Ιλίου, που κέρδισε με 0-3 την γηπεδούχο και πολύ νεανική Ιεράπολη, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Β΄ ΕΠΣΑ, σε ματς που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου 5 Οκτωβρίου 2024.

Στο 8΄ τραυματίστηκε στο μέτωπο και αντικαταστάθηκε ο νεαρός Μαρμαράς της Ιεράπολης, ο οποίος… αποκόμισε τρία (3) ράμματα, ενώ η μαγνητική που υπεβλήθη αργότερα σε νοσοκομείο, καθ’ υπόδειξης και σύστασης του ιατρού (Η. Ξένος) του αγώνα, ήταν καθαρή και ο παίκτης είναι υγιής στο σπίτι του και αναρρώνει.

Στο 26΄ ο Λερούτσος κέρδισε πέναλτι και ο Ελεύθερος το μετέτρεψε σε γκολ (0-1).

Στο 42΄ ο Ελεύθερος και πάλι με ατομική ενέργεια σημείωσε το 0-2.

Στο 68΄ ο Λερούτσος με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

Το τελευταίο 15λεπτο η Ιεράπολη αγωνίστηκε με 10 παίκτες, λόγω τραυματισμού του Γιατρά στον αστράγαλο, καθώς η γηπεδούχος είχε κάνει ήδη τις αλλαγές της.

Διαιτητής ο Γκαϊτζτζής με βοηθούς τους, Καφρίτσα και Λιαμπότη.

ΙΕΡΑΠΟΛΗ: Παύλου, Κολιπέτσας (65΄ Κάκος), Τσιώλης, Γιατράς, Αραβανής, Ντένις, Μαρμαράς (λ.τ. 8΄ Πρόκο), Πετάλι (65΄ Χουσεϊν), Γιαννίκος, Βιγκλιάρης (65΄ Παναγόπουλος), Τσιρδήμος (74΄ Μαυρουδής)

ΑΟ ΙΛΙΟΥ: Παρασκευόπουλος, Κιτσώνης, Δαούτης, Λαχάς, Ευάγγελου (73' Θεοχάρης), Τραγανός, Ελεύθερος, Μαρκάκης (86΄ Άλμπερτ), Λερούτσος (86΄ Τζόκας), Θάνος (46΄ Κοντός), Γεωργούλας (46΄ Ντρέσα)