ΣΕΦΤΕ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ

Η… ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΙΕΡΑΠΟΛΗ

 

…Διαστημική η νεανική Ιεράπολη, πέτυχε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, καθώς επικράτησε με 3-0 εκτός έδρας (σκορ α΄ ημιχρόνου!!!) επί της γηπεδούχου Χρυσούπολης, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Β΄ ΕΠΣΑ, το απόγευμα της Κυριακής 13 Οκτωβρίου 2024.

Οι νεαροί παίκτες του Θωμά Μακρή, έπιασαν… μαγική απόδοση, ειδικά στο α΄ ημίχρονο.

Στο 15΄ ο 16χρονος αριστεροπόδαρος και μικρότερος σε ηλικία παίκτης της ομάδας, Ντένις Χίλα, με φοβερό σουτ έξω από την περιοχή, πέτυχε το 0-1.

Στο 31΄ ο σπουδαίος και… "ξεψάρωτος", Γιαννίκος, με πέναλτι έγραψε το 0-2.

Στο 35΄ ο τερματοφύλακας της γηπεδούχου, αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα, λόγω εξύβρισης αντιπάλου, έχοντας απευθυνθεί με αυτόν τον τρόπο στον διαιτητή για νεαρό παίκτη της Ιεράπολης. Ο ρέφερι Μεντζελόπουλος, έπραξε τα δέοντα, τα οποία και ανέφερε στο φύλλο αγώνα, αναλυτικά.

Στο 45΄ ο Γιαννίκος διαμόρφωσε το 0-3, που ήταν και το τελικό σκορ.

Στο 65΄ ο Μαρμαράς είχε οριζόντιο δοκάρι για την Ιεράπολη, ενώ δοκάρι είχαν και οι γηπεδούχοι.

Πολύ καλός ο ρέφερι Μεντζελόπουλος (εξίσου και οι έμπειροι βοηθοί του, Νάτσιος και Βάγγερ), ο οποίος στο φύλλο αγώνα, έχει αναφέρει και άλλα, ιδιαίτερα, στοιχεία, δείχνοντας ότι αντιλαμβάνεται την σύγχρονη εποχή (και όσα συμβαίνουν γύρω μας) και θέλει να προστατεύσει το άθλημα και τα παιδιά που λαμβάνουν μέρος σε αυτό που λέγεται αθηναϊκό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ: Αλεξόπουλος, Τουλιαγκάνοφ, Κουμουνδούρος (33΄ Πανόπουλος), Αναγνώστου, Καπουρελάκος (46΄ Γιαννακόπουλος), Κουμπάρος (75΄ Κουτσοκώστας), Λαγός, Παπανικολάου, Μπακλαβάς (33΄ Ρίπης), Καραδήμας, Καραλής (46΄ Τζαβάρας)

ΙΕΡΑΠΟΛΗ: Παύλος, Κολιπέτσας (70΄ Παναγόπουλος), Τσιώλης (46΄ Κάκος), Γιατράς, Αραβανής, Χίλα, Μαρμαράς (70΄ Πρόκο), Πετάλλι, Μανής (70΄ Κορφιάτης), Τσιρδήμος (60΄ Βιγκλιάρης)