ΠΑΝΕΤΟΙΜΗ Η ΙΕΡΑΠΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ

 

ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ

 

IERDAG

 

 

Πολύ σπουδαίο το αυριανό - Σαββατιάτικο εντός έδρας ματς της Ιεράπολης με τον Άγιο Δημήτριο στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Β΄ ΕΠΣΑ. Η ομάδα της πόλης μας, που τις τελευταίες τρεις (3) αγωνιστικές είναι αήττητη (μία – 1 – νίκη, 2 ισοπαλίες), ενώ στους προηγούμενους δύο εντός έδρας αγώνες που έχει δώσει έχει ισάριθμες νίκες, ολοκλήρωσε την προετοιμασία της την Πέμπτη το απόγευμα και στο ποδοσφαιρικό τμήμα δηλώνουν πανέτοιμοι για το ματς με τον Άγιο Δημήτριο.
«Υποδεχόμαστε μία πολύ ιστορική ομάδα που και στην πρόσφατη ιστορία της διέπρεψε στις εθνικές κατηγορίες, μία ομάδα που έχει φιλοδοξίες, που είναι δυνατή και γι’ αυτό η μεταξύ μας συνάντηση είναι το ντέρμπι του ομίλου. Εγώ και οι παίκτες μου δηλώνουμε έτοιμοι και από εκεί και πέρα θέλουμε το καλύτερο για την ομάδα μας, όπου ως νεοφώτιστοι στην κατηγορία, δουλεύουμε επί καθημερινής βάσης και πιστεύω ότι από αγωνιστική σε αγωνιστική εμφανιζόμαστε βελτιωμένοι και καλύτεροι», τόνισε μεταξύ άλλων ο προπονητής της Ιεράπολης κ. Γιαννούλης Βέρρας (φώτο 1).
Στο παιχνίδι, που αναμένεται να παρακολουθήσουν πολλοί φίλοι του αθηναϊκού ποδοσφαίρου, ο έμπειρος τεχνικός της Ιεράπολης θα έχει στην διάθεση του τον ικανό επιθετικό Σάκη Πέττα (φώτο 2), που εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής, ενώ ο Λιόντος (φώτο 6), παρότι ακολούθησε ειδική θεραπευτική αγωγή, μάλλον θα είναι πανέτοιμος και θα δώσει το παρών εναντίον του Αγίου Δημητρίου.
Αγώνα δρόμου κάνει η διοίκηση προκειμένου να είναι έτοιμο το δελτίο του νεοαποκτηθέντα στόπερ (από τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου) Χρήστου Γιαννούλη (φώτο 3), ο οποίος βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή του, ενώ αντίθετα ο άλλος νέος παίκτης της ομάδας, Κώστας Παπαναστάσης (φώτο 4) που ήρθε και αυτός από τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου, προέρχεται από τραυματισμό, κάνει ειδικό πρόγραμμα και δεν θα είναι στην 18άδα. Τέλος, εκτός παραμένει ο Δημήτρης Βέρρας (φώτο 5), που είναι τραυματίας και θα μπει σε αγωνιστικούς ρυθμούς στο τελευταίο 10ήμερο του Νοεμβρίου.
Η γηπεδούχος Ιεράπολη, έπειτα από 6 αγωνιστικές, είναι στην 7η θέση του 3ου ομίλου με 8 βαθμούς έχοντας 2 νίκες, 2 ισοπαλίες, 2 ήττες και τέρματα 5-8, ενώ ο Άγιος Δημήτριος είναι στην 6η θέση με 9 βαθμούς έχοντας 2 νίκες, 3 ισοπαλίες, μία (1) ήττα και τέρματα 4-2.
Ο αγώνας, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο Οριζομύλων το Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017, θα αρχίσει στις 3 το μεσημέρι και διαιτητής έχει οριστεί ο Χαλδαίος με βοηθούς τους Κωστούλα και Γουρέλη.