ΑΙΓΑΛΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ

 

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ

 

KARATCIT

 

 

Μπορεί ο συμπολίτης μας και απερχόμενος – επί 12ετίας - Πρόεδρος της ΕΛΟΤ (Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό) κ. Νίκος Θωμαϊδης (αριστερά στην κεντρική φώτο), να μην είχε δικαίωμα, λόγω του νόμου Αυγενάκη, να θέσει εκ νέου υποψηφιότητα για τον κορυφαίο διοικητικό θώκο της ομοσπονδίας, αλλά ως απλό μέλος έβαλε υποψηφιότητα και σάρωσε στην σχετική εκλογική διαδικασία της περασμένης Κυριακής 28 Μαρτίου 2021, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση.

Έτσι για μία ακόμη φορά αναγνωρίστηκε το τεράστιο έργο που έχει κάνει εδώ και πολλά χρόνια ο Νίκος Θωμαϊδης, ο οποίος υπήρξε ως αθλητής για δέκα (10) συνεχής έτη πρωταθλητής Ελλάδας, ενώ αγωνίστηκε και με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδας σε διεθνείς αγώνες σε παγκόσμιο και πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Με την πάροδο του χρόνου και αφού αποχώρησε από την ενεργό δράση, ο Νίκος Θωμαϊδης, ασχολήθηκε με την προπονητική (ίδρυσε τον ΑΘΛΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ, ενώ ήταν και προπονητής της Εθνικής Ελλάδας), ενώ παράλληλα βλέποντας ότι το άθλημα πρέπει να αναπτυχθεί, είχε όραμα, όρεξη και πλάνο, μετέχοντας και στον διοικητικό τομέα. Αρχικά διετέλεσε μέλος και Γενικός Γραμματέας της ΕΛΟΤ, ενώ από το 2008 έως και πριν λίγες μέρες, για 13 συναπτά έτη, ήταν Πρόεδρος της ομοσπονδίας, αφήνοντας ως παρακαταθήκη, λαμπρό έργο.

Στο νέο ΔΣ, που εξελέγη, υπό το νέο Πρόεδρο κ. Μιχάλη Φυσεντζίδη (μέχρι πρότινος Γενικό Γραμματέα της ΕΛΟΤ, ο οποίος και διαδέχθηκε το Νίκο Θωμαϊδη), έχουμε, όμως, μία ακόμη αιγαλιώτικη παρουσία, καθώς μέλος της διοίκησης θα είναι και ο κ. Βαγγέλης Κουρεντζής (δεξιά στην κεντρική φώτο).

Γνωστός για την ενασχόληση του και την ιδιαίτερη διαδρομή του, ειδικά στο ποδόσφαιρο, ο Βαγγέλης Κουρεντζής, ο οποίος μάλιστα επέστρεψε μετά από 6 έτη στο ΔΣ της εν λόγω ομοσπονδίας (ΕΛΟΤ).

Ο Βαγγέλης Κουρεντζής, γεννήθηκε στο Αιγάλεω το 1972, ενώ από το 1986 έως το 2010 έπαιξε μπάλα στον Ζέφυρο Αιγάλεω, ομάδα στην οποία ήταν Πρόεδρος από το 2000 έως το 2019, έναν σύλλογο που έφτασε μέχρι την Α΄ Αθήνας υπό διοίκησης του, ενώ επί ημερών του είχε μετονομαστεί σε ΑΕ Αιγάλεω.

Πέρα από το ποδόσφαιρο, ο επιχειρηματίας κ. Βαγγέλης Κουρεντζής, αγαπούσε ιδιαιτέρως και το Ταεκβοντό, το οποίο υπηρέτησε ως μέλος του ΔΣ της ΕΛΟΤ από το 2005 έως το 2016.

Όσο αφορά τις εκλογές, που έγιναν πριν τρεις μέρες, ο Μιχάλης Φυσεντζίδης είναι ο νέος Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό (ΕΛΟΤ). Ο μέχρι πρότινος γενικός γραμματέας της ομοσπονδίας και αρχηγός της ελληνικής αποστολής για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, διαδέχεται τον Νίκο Θωμαίδη, που λόγω του νέου αθλητικού νόμου δεν μπορούσε να είναι υποψήφιος για τη θέση του προέδρου.

Επί του συνόλου των εγγεγραμμένων εκλογέων 125 ψήφισαν οι 123 και καταμετρήθηκαν 123 έγκυρες ψήφοι.

 

Οι υποψήφιοι που διεκδικούσαν τη θέση του Προέδρου: O Μιχάλης Φυσεντζίδης συγκέντρωσε 88 ψήφους, έναντι 35 του Μιχάλη Μουρούτσου.

 

Στο 21μελές Διοικητικό Συμβούλιο εξελέγησαν, εκτός του Μιχάλη Φυσεντζίδη και ο Μιχάλης Μουρούτσος ως υποψήφιος πρόεδρος που συγκέντρωσε ποσοστό ψήφων μεγαλύτερο του 25%, καθώς και οι παρακάτω υποψήφιοι για το Διοικητικό Συμβούλιο οι οποίοι έλαβαν τις παρακάτω ψήφους:

 

ΘΩΜΑΪΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 72

ΑΔΑΜΙΔΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ 72

ΚΟΛΙΟΝΙΚΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ 68

ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 68

ΠΑΥΛΙΔΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ 68

ΦΩΤΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ 68

ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 65

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 65

ΛΕΦΑΚΗΣ ΛΕΑΝΔΡΟΣ 64

ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗ ΜΑΡΙΑ 64

ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ 64

ΣΤΡΙΓΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 62

ΠΑΡΑΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 61

ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ 60

ΚΑΤΑΚΗΣ ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ 60

ΚΟΥΡΕΝΤΖΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 58

ΚΑΡΑΝΤΑΓΛΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ 54

ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ 54

ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 51

 

 

ERGONMAKET