ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ Η ΑΠΕ ΤΟ 2023!

ARXVATHHH

 

 

 

…Ποδαρικό με το δεξί για την ΑΠΕ Αγία Ελεούσα το νέο έτος 2023, καθώς η ομάδα της Αγίας Βαρβάρας, το πρωί της Κυριακής 8 Ιανουαρίου 2023, για την 11η και τελευταία αγωνιστική του α΄ γύρου στον 2ο όμιλο της Α΄ ΕΠΣΑ, νίκησε εντός έδρας στα Ριμινίτικα με 2-1 την Ανθούπολη.

Δίκαιη η επικράτηση της ΑΠΕ, που μετά από σχεδόν ένα μήνα αγωνιστικής απραξίας (λόγω ρεπό και εορτών), ήταν καλύτερη από την φιλοξενούμενη ομάδα και πήρε τους τρεις (3) βαθμούς νίκης. Βέβαια, αν και η Αγία Ελεούσα, είχε τον καθολικό έλεγχο του αγώνα και έχασε ευκαιρίες, κόντρα στην ροή της συνάντησης, βρέθηκε να χάνει με 0-1 στο ημίχρονο, στην μία φάση, που δημιούργησαν οι Περιστεριώτες.

Στην επανάληψη οι «κυανόλευκοι» του Νίκου Κουνάδη, συνέχισαν στο ίδιο επιθετικό τέμπο, καταφέρνοντας τελικά να φτάσουν στην ανατροπή και την επικράτηση με 2-1. Την δεύτερη φορά, που οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην περιοχή της ΑΠΕ, ήταν στο 90΄, όταν παραλίγο με την ευκαιρία που απώλεσαν, να προκαλέσουν καρδιακά…

Στο 23΄ ο Καλογερής δημιούργησε προϋποθέσεις, οι αμυντικοί της ΑΠΕ έδιωξαν, η μπάλα βρέθηκε στο ύψος του πέναλτι και ο έμπειρος και ικανός, Βαλεντίνο Ρεζτσόβ, που “καιροφυλακτούσε” με σουτ σημείωσε το 0-1.

Στο 53΄ μετά από ατομική ενέργεια του Κέσκου, ο εν λόγω παίκτης “έσπασε” την μπάλα και ο Καραδήμας (φώτο αριστερά στην αρχική εικόνα) με βολέ, έστειλε την μπάλα πρώτα στο δοκάρι και μετά στα δίχτυα της Ανθούπολης για το 1-1.

Στο 73΄ ο Κρητικός κέρδισε το πέναλτι, με τον Ηλία Μπίκο (φώτο δεξιά στην αρχική εικόνα) να ευστοχεί στη εσχάτη των ποινών και να διαμορφώνει το 2-1 για την ΑΠΕ.

Η Αγία Ελεούσα συνέχισε να χάνει ευκαιρίες… και να μην σκοράρει, έτσι ώστε στο 90΄, ο Ηλιόπουλος βρέθηκε σε τετ-α-τετ με τον Σιφογιαννάκη (ντεμπούτο για τον πορτιέρο της ΑΠΕ), ο τελευταίος απέκρουσε, η μπάλα έφτασε στον Ρούτση, αλλά ο παίκτης της Ανθούπολης από πλεονεκτική θέση έστειλε την μπάλα άουτ και τις καρδιές των φίλων της Αγίας Ελεούσας στην θέση τους…

Έτσι η ΑΠΕ επέστρεψε στις νίκες, μετά από τρεις (3) αγωνιστικές (μία – 1 – ήττα, μία – 1 – ισοπαλία και ένα – 1 – ρεπό), ολοκληρώνοντας με θετικό πρόσημο τον α΄ γύρο, καθώς κατοικοεδρεύει μόνη της στην 3η θέση της βαθμολογίας, σε απόσταση μόλις δύο (2) βαθμών από την κορυφή.

Διαιτητής ήταν ο έμπειρος Σύψας.

ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ: Σιφογιαννάκης, Σωτηρόπουλος (57΄ Μπάκας Αλ.), Κρητικός, Μαθιούδης, Μπίκος, Λαδένογλου (57΄ Κατσικογιάννης), Γκουτίδης, Κέσκος (75΄ Πατσατζόγλου), Μπάκας Π. (57΄ Γιαννόπουλος Δ.), Κοπανάς, Καραδήμας (82΄ Τουφεξίδης)

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ: Τσιώσης, Κοσκινάς, Μαρκάκης, Δόριζας, Κακιώρης, Καλογερής (70΄ Φυσσέας), Ρεζτσόβ, Πάσσαρης, Ηλιόπουλος, Τζαβάρας (75΄ Ρούτσης), Ξυνογαλάς

 

* Την επόμενη αγωνιστική (12η) με την οποία αρχίζει ο β΄ γύρος, η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα υποδέχεται το Χαλάνδρι στο ντέρμπι του ομίλου.

 

 

VOSSMAKET

 

 

 

MESSAP1

 

 

 

MESSAP3

 

 

 

MESSAP2

 

 

 

 

ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2023 Η ΑΠΕ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙ

 

ΟΛΗ Η ΠΟΛΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ!

 

 

kanonikd

 

 

 

 

 

 

VOSSMAKET