ΜΕ ΚΑΤΣΙΚΟΓΙΑΝΝΗ ΑΡΧΙΣΕ

ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ Η ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

ARXKATSIKOK

 

 

Ξεκίνησε να υλοποιεί τον σχεδιασμό της για τη νέα αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΑ της σεζόν 2023-2024 η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, καθώς το Σάββατο 22 Απριλίου 2023, ανακοίνωσε την πρώτη της ανανέωση σε επίπεδο έμψυχου δυναμικού, με τον πολύπειρο Γιώργο Κατσικογιάννη, να αρχίζει την σχετική λίστα.

Η ομάδα της πόλης μας υπό την διοίκηση του Γιώργου Μπίκου, που εδώ και ένα (1) μήνα περίπου, “δουλεύει” το πρότζεκτ της νέας χρονιάς - έπειτα και από την αγωνιστική έκθεση που παρέθεσε στο ΔΣ ο τεχνικός του συλλόγου, Νίκος Κουνάδης - πέντε (5) μήνες, πριν την επίσημη έναρξη του νέου πρωταθλήματος, ήρθε σε συμφωνία, με τον Γιώργο Κατσικογιάννη, ο οποίος θα φορέσει για δεύτερη σερί σεζόν την φανέλα της ΑΠΕ.

Ο Γιώργος Κατσικογιάννης, με τις υψηλές παραστάσεις στο ελληνικό ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι, καθώς έχει αγωνιστεί και στην SUPER LEAGUE (Α΄ Εθνική), με τις φανέλες, των, Ολυμπιακού, Λεβαδειακού, ΟΦΗ, Δόξα Δράμας, αποτέλεσε την μεγάλη «μεταγραφική βόμβα» της Αγίας Ελεούσας το περασμένο καλοκαίρι, και συνέβαλε στα μέγιστα, παίζοντας σε όλα τα παιχνίδια, στην εκπληκτική πορεία της ΑΠΕ, στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΑ για την σεζόν 2022-2023, που ολοκληρώθηκε πριν λίγο χρονικό διάστημα.

* Στις αρχικές φώτο, αριστερά, ο Γιώργος Κατσικογιάννης με τον Πρόεδρο της ΑΠΕ, Γιώργο Μπίκο, από κοινωνική εκδήλωση της ομάδας, και δεξιά ο πολύπειρος χαφ, ενημερώνεται υπεύθυνα, στα αποδυτήρια του γηπέδου “Ριμινίτικα” Αγίας Βαρβάρας.

 

 

 

YESSNEW

 

 

 

 

 

 

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΙΚΟΓΙΑΝΝΗΣ

 

 

KATSMESSOK

 

Ο 35χρονος μέσος, γεννημένος (1988) και μεγαλωμένος στο Αιγάλεω (γιος του βετεράνου Γιάννη Κατσικογιάννη, που έπαιξε με τον Εθνικό Πειραιώς στην Α΄ Εθνική), Γιώργος Κατσικογιάννης έγινε γνωστός στο ελληνικό κοινό από το πέρασμα, που είχε από τον Ολυμπιακό στον οποίο υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο και αγωνίστηκε για 4 φορές την σεζόν 2007-2008, όπου μάλιστα πανηγύρισε και το νταμπλ.

Την σεζόν 2008-2009 έπαιξε 19 φορές στη Σούπερ Λιγκ για λογαριασμό του Λεβαδειακού, ενώ την επόμενη σεζόν επέστρεψε στους Πειραιώτες όπου συμμετείχε σε τρία (3) ματς. Ακολούθησε το β’ εξάμηνο στην ομάδα του ΟΦΗ, όπου έπαιξε 16 φορές, ενώ τη σεζόν 2011-2012 είχε 9 συμμετοχές στην Δόξα Δράμας. Συνέχισε για μια πενταετία στην Καλλιθέα με 123 συμμετοχές στην Football League, ενώ στο β΄ μισό της σεζόν 2018-2019 έπαιξε με τον Ιωνικό στην Γ΄ Εθνική, όπου στα μπαράζ πανηγύρισε την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία.

Την σεζόν 2019-2020 αγωνίστηκε με τα χρώματα του Αιγάλεω στην FOOTBALL LEAGUE, ακολούθησε η παρουσία του στην Μαρκό και το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής για την περίοδο 2020-2021, ενώ την χρονιά 2021-2022 αγωνίστηκε με τον Κυανό Αστέρα Βάρης στην Γ΄ Εθνική.

Το περασμένο καλοκαίρι και συγκεκριμένα στις 27 Ιουνίου 2022, ο Γιώργος Κατσικογιάννης, ανακοινώθηκε από την ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, ενώ στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΑ για την σεζόν 2022-2023 φόρεσε την «κυανόλευκη» φανέλα σε – όλα - 20 ματς της κατηγορίας, που έδωσε ο σύλλογος της Αγίας Βαρβάρας, ενώ ήταν ο 1ος αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος.

 

 

 

YESSNEW