ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟ “ΚΙΠΕΡ”

ΘΩΜΑ ΣΙΦΟΓΙΑΝΝΑΚΗ Η ΑΠΕ

SIFOARX

 

 

Η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2023-2024 στην Α΄ ΕΠΣΑ, ανανέωσε την συνεργασία της με τον βασικό της πορτιέρο την περασμένη σεζόν 2022-2023, τον ταλαντούχο Θωμά Σιφογιαννάκη.

Μετά τους χαφ, Γιώργο Κατσικογιάννη, Μάριο Λαδένογλου, τον αμυντικό Αλέξανδρο Μπάκα και τον επιθετικό Ανδρέα Καραδήμα, η διοίκηση της ΑΠΕ, επέκτεινε την συνεργασία της με τον 19χρονο πορτιέρο, Θωμά Σιφογιαννάκη, ο οποίος είχε και αυτός σημαντικό μερίδιο στην εξαιρετική πορεία του συλλόγου κατά την αγωνιστική χρονιά που ολοκληρώθηκε.

Μάλιστα, ο Θωμάς Σιφογιαννάκης, αποκτήθηκε εσπευσμένα τον περασμένο Ιανουάριο του 2023, μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου δηλαδή, καθώς τότε αποχώρησε η έμπειρη δυάδα των τερματοφυλάκων του συλλόγου, οι Νικήτας Αλεξόπουλος, Χρήστος Ναβροζίδης και είχε μείνει μόνο ο 17χρονος Δημήτρης Τζωρτζακάκης. Λίγες μέρες αργότερα αποκτήθηκε και ο 24χρονος Γιάννης Σαμιώτης.

Ο Σιφογιαννάκης, παρότι έπεσε αμέσως στα βαθιά, έφερε εις πέρας την αποστολή του και ήταν ο βασικός κίπερ της ΑΠΕ για την σεζόν 2022-2023, παίζοντας σε 10 ματς πρωταθλήματος (από τους 20 επίσημους όλης της σεζόν), περισσότερους από κάθε άλλον, από τους συνολικά πέντε (5) πορτιέρο, που χρειάστηκε να χρησιμοποιήσει ο προπονητής της Αγίας Ελεούσας, Νίκος Κουνάδης, όλη την σεζόν.

Αναλυτικά, ο 19χρονος Θωμάς Σιφογιαννάκης έπαιξε σε 10 παιχνίδια, ο 33χρονος Νικήτας Αλεξόπουλος σε 6, ο 17χρονος Δημήτρης Τζωρτζακάκης σε 2, ο 25χρονος Χρήστος Ναβροζίδης σε 1 και ο 24χρονος Γιάννης Σαμιώτης σε 1.

Μάλιστα, ο Σιφογιαννάκης, σε αυτά τα 10 παιχνίδια, πανηγύρισε 6 φορές τη νίκη, 3 ήρθαν ισόπαλα, ενώ γνώρισε μία (1) φορά την ήττα. Σε 4 εξ’ αυτών των αγώνων, κράτησε ανέπαφη την εστία του.

 

* Στην κεντρική φώτο, ο Θωμάς Σιφογιαννάκης με προπονητή τερματοφυλάκων της ΑΠΕ, Κώστα Δράμπαλη

 

 

BIKOSMAKOK

 

 

 

 

 

Ο ΘΩΜΑΣ ΣΙΦΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ

 

 

SIFO3

Γεννημένος το 2004 ο Θωμάς Σιφογιαννάκης, που έχει καταγωγή από το Ρέθυμνο της Κρήτης και είναι κάτοικος Πετρούπολης, ενώ φοιτά στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΑΣΟΕΕ).

Σε επίπεδο ακαδημιών, ξεκίνησε πολύ μικρός από τον Άρη Πετρούπολης, ενώ μέχρι τα 14 χρόνια του, πέρασε ακόμη, από τα τμήματα υποδομών, του Ατρομήτου Περιστερίου, του Πανιώνιου και του Απόλλων Σμύρνης.

Ακολούθως μεταγράφηκε στους Νέους Δραπετσώνας, όπου παίρνει το «βάπτισμα» σε επίπεδο ανδρικού, παίζοντας την σεζόν 2019-2020 σε 9 ματς της Β΄ Πειραιά, με το ντεμπούτο του να το κάνει στον αγώνα Νέοι Δραπετσώνας – Σπίθα Νίκαιας 3-0, στις 13 Οκτωβρίου 2019.

Την επόμενη χρονιά (2020-2021) κατέγραψε έξι (6) εμφανίσεις με την ιστορική Χαραυγή στην Α΄ κατηγορία του Πειραιά. Με την ίδια ομάδα στην ίδια κατηγορία στο α΄ μισό της σεζόν 2021-2022, έπαιξε σε 3 αγώνες, ενώ στο β΄ μισό της περιόδου φόρεσε τρεις (3) φορές την φανέλα του Καματερού στην Α΄ ΕΠΣΑ. Στο α΄ μισό της σεζόν 2022-2023 ο ταλαντούχος πορτιέρο έπαιξε σε 9 ματς της Β΄ ΕΠΣΑ με την Κηπούπολη, ομάδα από την οποία ήρθε στην ΑΠΕ Αγία Ελεούσα στις αρχές Ιανουαρίου του 2023, καταγράφοντας 10 συμμετοχές στην Α΄ ΕΠΣΑ για την σεζόν 2022-2023.

 

* Στην φώτο, ο Θωμάς Σιφογιαννάκης, το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2023, στη νίκη της ΑΠΕ με 3-1 επί της Θύελλας Αγ. Δημητρίου στο γήπεδο “Ριμινίτικα” της Αγίας Βαρβάρας, για την 18η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α΄ ΕΠΣΑ. Μπροστά του ο αρχηγός της «Αγίας», Γιώργος Κατσικογιάννης, ενώ πίσω διακρίνεται ο αρχηγός των φιλοξενούμενων, Γιώργος Παπανδρέου.

 

 

BIKOSMAKOK