Ο ΝΕΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΤΣΙΚΟΓΙΑΝΝΗ

ΣΤΗΝ ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

 

 

Ολοκλήρωσε την σπουδαία ποδοσφαιρική καριέρα του ο Αιγαλιώτης ποδοσφαιριστής Γιώργος Κατσικογιάννης, φορώντας τις δύο τελευταίες σεζόν (2022-2023 & 2023-2024) την φανέλα της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΑ, αλλά όπως έχουμε γράψει από την Τετάρτη 15 Μαίου 2024 στο έντυπο φύλλο της εβδομαδιαίας εφημερίδας μας «ΑΙΓΑΛΕΩ Η Πόλη μας», θα συνεχίσει την ενασχόληση του με τον χώρο, αναλαμβάνοντας επιτελικό πόστο τη νέα περίοδο 2024-2025 στην ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, είτε ως Γενικός Αρχηγός, είτε ως Τεχνικός Διευθυντής, είτε κάτι άλλο, πάντως επί του πεδίου στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

 

 

 

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΤΣΙΚΟΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ

 

«Από μικρό παιδάκι, απ’ όταν άρχισα να περπατάω και μετά, θυμάμαι τον εαυτό μου με μία μπάλα στα πόδια μέσα σ ένα γήπεδο… Θυμάμαι τον εαυτό μου μέσα σε αποδυτήρια, λόγω και της δουλειάς του πατέρα μου (επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και αργότερα προπονητής). Στα 15 μου έκανα το πρώτο μου δελτίο στην ομάδα της καρδιάς μου τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και ύστερα από πολύ δουλειά στα 17 μου υπέγραψα το πρώτο μου επαγγελματικό συμβόλαιο, και κατάφερα να παίξω στη πρώτη ομάδα! Ύστερα λοιπόν από 19 χρόνια καριέρας στο ποδόσφαιρο και μετά από πολύ σκέψη, ήρθε αυτή η πολύ δύσκολη στιγμή να αποσυρθώ από την ενεργό δράση…

Είμαι ευλογημένος από τη Παναγία και το Θεό που κατάφερα να παίξω συμπαίκτης με ποδοσφαιριστές τους οποίους τους μάζευα στα χαρτάκια και τους είχα αφίσα στο δωμάτιό μου, και έφτασα να μοιράζομαι τα ίδια αποδυτήρια μαζί τους!

Ευλογημένος που συνεργάστηκα με τεράστιους προπονητές!

Ευχαριστώ όλους τους προέδρους και τις διοικήσεις όλων των ομάδων που συνεργάστηκα (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ, ΟΦΗ, ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ, ΚΑΛΛΙΘΕΑ, ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ, ΙΩΝΙΚΟ, ΑΙΓΑΛΕΩ, ΜΑΡΚΟ, ΑΣΤΕΡΑ ΒΑΡΗΣ, ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ).

Ευχαριστώ τους γυμναστές, φυσιοθεραπευτές, γιατρούς, φροντιστές, και τους συμπαίκτες μου που όλα αυτά τα χρόνια μοιραστήκαμε τα ίδια αποδυτήρια και που μόνο εμείς ξέραμε τι περνούσαμε εκεί μέσα, και να τους ζητήσω συγγνώμη για κάποιες φορές που ξέφευγα και να ξέρουν ότι δε το έκανα για να τους προσβάλλω, αλλά πάντα έβαζα για καλό το συμφέρον της ομάδας!

Για τέλος ένα ευχαριστώ στους ήρωες μου…

Τους γονείς μου, που πάντα ήταν δίπλα μου σε όλα από μικρό παιδάκι που ξεκίνησα αυτό το ταξίδι στο Ρέντη και στο Λιάκι μου, την γυναίκα μου που τόσα χρόνια μπόρεσε να με ανεχτεί και να μου δείχνει κατανόηση όταν εγώ έφερνα όλα τα προβλήματα του ποδοσφαίρου στο σπίτι.

“Το σίγουρο είναι ότι θα υπηρετώ το χώρο του ποδοσφαίρου από άλλο πόστο πλέον”».

 

 

 

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΙΚΟΓΙΑΝΝΗΣ

 

Ο 36χρονος μέσος, γεννημένος (1988) και μεγαλωμένος στο Αιγάλεω (γιος του βετεράνου Γιάννη “Τζοβάνι” Κατσικογιάννη, που έπαιξε με τον Εθνικό Πειραιώς στην Α΄ Εθνική), Γιώργος Κατσικογιάννης έγινε γνωστός στο ελληνικό κοινό από το πέρασμα, που είχε από τον Ολυμπιακό στον οποίο υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο και αγωνίστηκε για 4 φορές την σεζόν 2007-2008, όπου μάλιστα πανηγύρισε και το νταμπλ.

Την σεζόν 2008-2009 έπαιξε 19 φορές στη Σούπερ Λιγκ για λογαριασμό του Λεβαδειακού, ενώ την επόμενη σεζόν επέστρεψε στους Πειραιώτες όπου συμμετείχε σε τρία (3) ματς. Ακολούθησε το β’ εξάμηνο στην ομάδα του ΟΦΗ, όπου έπαιξε 16 φορές, ενώ τη σεζόν 2011-2012 είχε 9 συμμετοχές στην Δόξα Δράμας. Συνέχισε για μια πενταετία στην Καλλιθέα με 123 συμμετοχές στην Football League, ενώ στο β΄ μισό της σεζόν 2018-2019 έπαιξε με τον Ιωνικό στην Γ΄ Εθνική, όπου στα μπαράζ πανηγύρισε την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία.

Την σεζόν 2019-2020 αγωνίστηκε με τα χρώματα του Αιγάλεω στην FOOTBALL LEAGUE, ακολούθησε η παρουσία του στην Μαρκό και το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής για την περίοδο 2020-2021, ενώ την χρονιά 2021-2022 αγωνίστηκε με τον Κυανό Αστέρα Βάρης στην Γ΄ Εθνική.

Ακολούθως, στις 27 Ιουνίου 2022, ο Γιώργος Κατσικογιάννης, ανακοινώθηκε από την ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, ενώ στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΑ για την σεζόν 2022-2023 φόρεσε την «κυανόλευκη» φανέλα σε – όλα - 20 ματς της κατηγορίας, που έδωσε ο σύλλογος της Αγίας Βαρβάρας.

Την σεζόν 2023-2024, που ολοκληρώθηκε, ο ηγετικός και πολύπειρος χαφ, Γιώργος Κατσικογιάννης έπαιξε σε 23 ματς πρωταθλήματος.