ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΠΙΚΟΥ

ΚΑΙ ΠΕΡΙΚΛΗ ΚΩΤΗ

ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ

 

 

Η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, στην χοροεσπερίδα της, που είχε διοργανώσει τον περασμένο Δεκέμβριο, είχε τιμήσει τον κ. Περικλή Κώτη, η επιχείρηση του οποίου, αθόρυβα, στηρίζει τον σύλλογο, εδώ και πολλά χρόνια.

Σε εκείνη την εκδήλωση, την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023 (στην “ΜΟΥΣΙΚΗ ΓΩΝΙΑ”), ο κ. Κώτης, δεν μπόρεσε να παραστεί, έχοντας ανειλημμένες υποχρεώσεις.

Από τότε, μεταξύ των δύο πλευρών υπήρχε επαφή επικοινωνίας για ανταλλαγή ευχαριστιών, και είχε προγραμματισθεί συνάντηση μεταξύ του Γιώργου Μπίκου και του Περικλή Κώτη.

Το απόγευμα της περασμένης Τρίτης, 4 Ιουνίου 2024, ο Πρόεδρος της ΑΠΕ, κ. Μπίκος επισκέφθηκε τον κ. Κώτη στην επιχείρηση του.

Σε μια άκρως φιλική και παραγωγική συζήτηση μεταξύ των δύο ανδρών, που κράτησε παραπάνω από μία ώρα, ο κ. Μπίκος επέδωσε δια ζώσης την τιμητική πλακέτα στον Περικλή Κώτη, ευχαριστώντας εγκαρδίως για την συνεισφορά του, τόσο για την ομάδα, όσο και για την επαγγελματική διαδρομή του, ενώ από την πλευρά του ο κ. Κώτης, ανταπέδωσε τις ευχαριστίες, και παράλληλα ενημερώθηκε για τα δρώμενα στον σύλλογο.

Στην άνωθεν φώτο, οι κ.κ. Γιώργος Μπίκος (αριστερά), Περικλής Κώτης (δεξιά)