ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕ ΜΕΝΙΔΙΟΥ

ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ Ο ΝΕΑΡΟΣ ΚΟΚΟΛΑΚΗΣ

 

 

Δεν χάνει τον βαθύ ποδοσφαιρικό προσανατολισμό της η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, που σύμφωνα με το πλάνο των ιθυνόντων της και του προπονητή της, Νίκου Κουνάδη, βασίζει το έμψυχο δυναμικό της στην παρουσία αρκετών νέων ταλαντούχων παικτών, όπως κάνει, “ευλαβικά” τα τελευταία, προηγούμενα, χρόνια.

Σε αυτό το πλαίσιο, το μεσημέρι της Πέμπτης 11 Ιουλίου 2024, η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, ολοκλήρωσε την μεταγραφική προσθήκη του 17χρονου Κώστα Κοκολάκη, που προέρχεται από την ΑΕ Μενιδίου.

Είναι η 5η μεταγραφή της ΑΠΕ ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α΄ ΕΠΣΑ για την σεζόν 2024-2025, καθώς ήδη έχουν προηγηθεί αυτές, του 32χρονου χαφ, Λάζαρου Σιδηρόπουλου από τον Ατρόμητο Μεταμόρφωσης, του 27χρονου επιθετικού Αλκαίου Νένδου από την Κηπούπολη, του 22χρονου μέσου Παναγιώτη Αντωνόπουλου από τον Αχαρναϊκό και του 21χρονου στόπερ Σπύρου Ευθυμιάτου από τον Αίαντα Σαλαμίνας.

* Στην φώτο, ο νεαρός Κώστας Κοκολάκης με τον εμβληματικό βετεράνο της ΑΠΕ και παράγοντα της ομάδας, Τάκη Γιαννόπουλο.

 

 

 

 

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΚΟΛΑΚΗΣ

Ο Κωνσταντίνος Κοκολάκης, που έχει γεννηθεί στις 15 Φεβρουαρίου 2007 και έλκει την καταγωγή του από τα Χανιά, είναι κάτοικος Αχαρνών και μαθητής της Γ΄ Λυκείου.

Αγωνίζεται ως αριστερό χαφ και έχει ξεκινήσει από τις ακαδημίες Νικολακάκη. Ακολούθως συνέχισε σε αυτές του Αχαρναϊκού, έπαιξε με την Κ13 του Ατρομήτου και την Κ15 του Απόλλωνα Σμύρνης.

Πριν τρία (3) χρόνια, «μετακόμισε» στην ΑΕ Μενιδίου, όπου την σεζόν 2021-2022 είχε 12 συμμετοχές με την Κ18 του συλλόγου και μία (1) εμφάνιση με το ανδρικό στην Γ΄ ΕΠΣΑΝΑ, την περίοδο 2022-2023 είχε 8 και 3 συμμετοχές αντίστοιχα, ενώ την αγωνιστική χρονιά (2023-2024), που ολοκληρώθηκε, έπαιξε σε 15 ματς της Β΄ ΕΠΣΑΝΑ, με την πρώην πλέον ομάδα του.