Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΕΛΕΟΥΣΑΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ 2024-2025

 

Με αυτή την ανέκδοτη φωτογραφία – χρονικά μάλλον πριν από καμιά 45αριά έτη - από το αρχείο του Θεόδωρου Γουρνά, καλωσορίζουμε τη νέα αγωνιστική σεζόν 2024-2025 για την ιστορική ομάδα της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, η οποία αύριο απόγευμα Δευτέρας 29 Ιουλίου 2024, θα έχει στο γήπεδο “Ριμινίτικα” της Αγίας Βαρβάρας, το πρώτο ποδοσφαιρικό… ραντεβού για την έναρξη της προετοιμασίας της.

Διοικητικοί παράγοντες, τεχνικό τιμ και έμψυχο δυναμικό της ομάδας, θα σμίξουν αυτό το Δευτεριάτικο απόγευμα, αρχίζοντας αυτή τη νέα χρονιά, όπου οι «κυανόλευκοι» της Αγίας Βαρβάρας, θα έχουν στον πάγκο τους για 5η σερί αγωνιστική περίοδο τον προπονητή Νίκο Κουνάδη.

Στην πρώτη συνάντηση θα γίνουν οι απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, θα ακολουθήσει η ενημέρωση για το πρόγραμμα προετοιμασίας, και το απόγευμα (στις 7) της Τρίτης 30 Ιουλίου 2024, θα γίνει η πρώτη προπόνηση.

Για μια ακόμη σεζόν η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, έχοντας πλέον οριοθετήσει ένα σταθερό «κορμό», θα παρουσιαστεί πλέον ανανεωμένη, με αρκετά νέα πρόσωπα, φιλοδοξώντας, όμως, όπως και τις προηγούμενες σεζόν, με χαμηλό μέσο όρο ηλικίας, να δημιουργήσει για ακόμη μία φορά ένα σύγχρονο αξιόμαχο και ποδοσφαιρικό σύνολο.

Από τις πιο δύσκολες, σε ποδοσφαιρικές απαιτήσεις, η νέα σεζόν 2024-2025 για την διοργάνωση της Α΄ ΕΠΣΑ, ενός από τα κορυφαία πρωταθλήματα της ελληνικής επικράτειας, αλλά η ΑΠΕ έχει αποδείξει, ότι δεν φοβάται τις προκλήσεις. Μαθημένη στα δύσκολα, έχει μάθει να ανταπεξέρχεται στα δεδομένα και εν προκειμένω να ξεχωρίζει.

Μέχρι τώρα, σε μεταγραφικό επίπεδο, η Αγία Ελεούσα, έχει αποκτήσει:

Τον 23χρονο επιθετικό Κυριάκο Μπόγρη από την ΑΕ Νίκαια,

τον 18χρονο μέσο Κώστα Κουνάδη από την Ελπίδα Αγ. Αναργύρων

τον 18χρονο αριστερό μπακ - χαφ Σπύρο Συνάνη από την Δόξα Αγ. Άννας,

τον 19χρονο αριστερό εξτρέμ Χριστόφορο Μουστακάτο από την Δόξα Αγ. Άννας,

τον 17χρονο αριστερό μπακ Κώστα Κοκολάκη από την ΑΕ Μενιδίου,

τον 32χρονο χαφ Λάζαρο Σιδηρόπουλο από τον Ατρόμητο Μεταμόρφωσης,

τον 27χρονο επιθετικό Αλκαίο Νένδο από την Κηπούπολη,

τον 22χρονο μέσο Παναγιώτη Αντωνόπουλο από τον Αχαρναϊκό,

τον 21χρονο στόπερ Σπύρο Ευθυμιάτο από τον Αίαντα Σαλαμίνας.