…ΙΔΡΩΝΕΙ ΣΤΑ “ΡΙΜΙΝΙΤΙΚΑ”

Η ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

 

Το απόγευμα της Τρίτης 30 Ιουλίου 2024, η ανανεωμένη και νεανική Αγία Ελεούσα,… πάτησε τερέν για την πρώτη προπόνηση της ενόψει της σεζόν 2024-2025, όπου ο ιστορικός σύλλογος της Αγίας Βαρβάρας θα λάβει μέρος στην διοργάνωση της Α΄ ΕΠΣΑ.

Ο προπονητής Νίκος Κουνάδης, οι συνεργάτες του, Παναγιώτης Γάλλος, Κώστας Δράμπαλης και το έμψυχο δυναμικό, χωρίς πολλά λόγια, το έριξαν στην δράση, για το νέο απαιτητικό και δύσκολο πρωτάθλημα της Α΄ Αθήνας.

Λίγο πριν την έναρξη της πρώτης προπόνησης της σεζόν, στο γήπεδο βρέθηκε ο Πρόεδρος της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα και βετεράνος παίκτης της, Γιώργος Μπίκος, ο οποίος ευχήθηκε στο τεχνικό τιμ και τους παίκτες, μία σεζόν με υγεία και επιτυχίες.

Το απόγευμα της Παρασκευής 2 Αυγούστου 2024 θα τελεστεί στα Ριμινίτικα ο αγιασμός του ποδοσφαιρικού τμήματος για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο.

 


Ο Τεχνικός Σύμβουλος της ΑΠΕ, Τάκης Γιαννόπουλος (αριστερά) και ο Πρόεδρος της ΑΠΕ, Γιώργος Μπίκος (δεξιά). Μαζί στην Αγία Ελεούσα, από τα "τσικό" της, κοντεύοντας περίπου μισό αιώνα, φιλίας και αθλητικής συνύπαρξης στην αγαπημένη τους ομάδα.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Εμβληματικά... εργαλεία της ΑΠΕ, σε δύσκολα, αλλά και καλά χρόνια! Τάκης Γιαννόπουλος και Κώστας Κωνσταντινίδης