ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΗΣ ΑΠΕ

ΣΤΟ ΑΝΔΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

 

Τα τέσσερα (4) προηγούμενα χρόνια, στην Α΄ Αθήνας, η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα με το Νίκο Κουνάδη στον πάγκο της, παρουσιάστηκε επί το πλείστον με πολλούς νεαρούς παίκτες και ανανεωμένα αγωνιστικά σύνολα, κάνοντας, ομολογουμένως, πολύ καλές πορείες.

Ανάλογη θα είναι και τη νέα σεζόν 2024-2025 η παρουσία της Αγίας Ελεούσας στην Α΄ ΕΠΣΑ, όπου οι περισσότεροι από τους παίκτες που ανανέωσαν, είναι νεαροί, ενώ και η πλειονότητα αυτών που αποκτήθηκαν έως τώρα, είναι σχετικά μικροί σε ηλικία.

Μέσα λοιπόν σε αυτά τα νεανικά αγωνιστικά σύνολα, που διαμορφώνει ο τεχνικός της ΑΠΕ Νίκος Κουνάδης, ξεχωριστή σημασία είχε και έχει η παρουσία των, Γιάννη Μαθιούδη, Γιάννη Τεπετίδη και Ιγνάτιου Μπαριάμι, οι οποίοι προέρχονται από τις ακαδημίες της Αγίας Ελεούσας και συμβολίζουν την «δουλειά» που γίνεται εις βάθος στον σύλλογο, προκειμένου η ιστορική ομάδα της Αγίας Βαρβάρας να έχει βάσεις και θεμέλια.

Επειδή, όμως, η ΑΠΕ δεν μένει μόνο εκεί και συνεχίζει αυτό το πλάνο με ευλάβεια, πίστη και υπομονή, από την αρχή της προετοιμασίας στις 29 Ιουλίου 2024, στο προπονητικό καλοκαιρινό πρόγραμμα μετέχει ένας ακόμη νεαρός από τις ακαδημίες της, με στόχο να ενταχθεί σταδιακά, και να στελεχώσει το ανδρικό τμήμα.

Ο λόγος για τον Άγγελο Ρογκάκο (κεντρική φώτο), ο οποίος είχε αξιοσημείωτη πορεία την σεζόν που ολοκληρώθηκε (2023-2024) με τις Κ15-Κ16 της ΑΠΕ.

Κατόπιν συνεννόησης του προπονητή της Αγίας Ελεούσας, Νίκου Κουνάδη, και του Τεχνικού Διευθυντή των ακαδημιών, Αντώνη Βαζλαματζή, ο νεαρός, κλήθηκε στην φετινή προετοιμασία, δηλαδή το πρώτο, χρονικά, βήμα, για την ένταξη του, σταδιακά, στο ανδρικό τμήμα.

Ο Άγγελος Ρογκάκος, που έχει γεννηθεί στις 16 Μαϊου 2008, έλκει την καταγωγή του από την Μάνη και την Ήπειρο. Είναι κάτοικος Κολωνού και θα πάει στην Β΄ Λυκείου.

Αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή, και έχει ξεκινήσει από τις ακαδημίες του Κολωνού, συνέχισε σε αυτές του Αττικού, και από το περασμένο καλοκαίρι ανήκει στο δυναμικό της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα.