Ο ΝΕΑΡΟΣ ΚΑΝΤΙΟΥ

ΣΤΗΝ ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

 

Έναν ακόμη νεαρό και ταλαντούχο ποδοσφαιριστή ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό της η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2024-2025 και το πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΑ.

Ο ιστορικός σύλλογος της Αγίας Βαρβάρας, ολοκλήρωσε το απόγευμα της Δευτέρας 26 Αυγούστου 2024, την μεταγραφική προσθήκη του Αρντίτ Καντίου, που προέρχεται από την Κ19 της ΑΕΚ.

Ο 18χρονος παίκτης, με καταγωγή από την Αλβανία και γεννημένος στην Ελλάδα στις 15 Φεβρουαρίου 2006, είναι μόνιμος κάτοικος Ν. Ηρακλείου και από τον Οκτώβριο θα ξεκινήσει την φοίτηση του σε δημόσια σχολή.

Αγωνίζεται στην δεξιά πτέρυγα ως μπακ – χαφ, ενώ καλύπτει και θέσεις πιο εσωτερικά στην αμυντική διάταξη.

Ξεκίνησε σε πολύ μικρή ηλικία από τα παιδικά τμήματα του Αθλητικού Οργανισμού της πόλης του, και από την Κ9 έως την Κ19 – μέχρι την σεζόν που πέρασε (2023-2024) – φόρεσε την φανέλα των ακαδημιών της ΑΕΚ.

Προτάθηκε με καλές συστάσεις στον προπονητή της ΑΠΕ, Νίκο Κουνάδη, ο οποίος έδωσε το «πράσινο φως» και ο νεαρός παίκτης, έλαβε μέρος από την αρχή στην προετοιμασία της Αγίας Ελεούσας, όπου ικανοποίησε με την απόδοση του, για να φτάσουμε στην ολοκλήρωση της συνεργασίας.

Ο Αρντίτ Καντίου χρησιμοποιήθηκε και στα πρώτα δύο (2) φιλικά ματς της Αγίας Ελεούσας με Λύκους Χαϊδαρίου και Καματερό.

* Στην κεντρική φώτο, ο Αρντίτ Καντίου με τον Τεχνικό Διευθυντή της ΑΠΕ, Τάκη Γιαννόπουλο