ΑΝΕΒΑΣΕ ΡΥΘΜΟΥΣ

ΜΕ ΗΦΑΙΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Η ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

 

Σιγά – σιγά και σταδιακά, όπως πρέπει, η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, «βγάζει» στο τερέν, την δουλειά που κάνει στην προετοιμασία της, ενόψει της νέας σεζόν 2024-2025 και το πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΑ.

Τέτοιου είδους και η δυνατή, φιλική εντός έδρας αναμέτρηση, το απόγευμα της Κυριακής 1 Σεπτεμβρίου 2024 στο γήπεδο “Ριμινίτικα” της Αγίας Βαρβάρας, όπου η Αγία Ελεούσα κέρδισε με 3-0 τον Ήφαιστο Περιστερίου.

Στο 23΄ με φοβερό σουτ ο νεαρός Αρχανιωτάκης «κάρφωσε» την μπάλα στο “παράθυρο” για το 1-0. Στο 49΄ ο Βάσσος με ωραία ενέργεια από δεξιά, έστειλε την μπάλα στο δεύτερο δοκάρι και ο Μουστακάτος με σουτ σημείωσε το 2-0. Στο 68΄ με περίτεχνη απευθείας εκτέλεση φάουλ και ωραίο φάλτσο, ο Νένδος έκανε το 3-0 (σχετική αρχική φώτο).

Στο 88΄ οι φιλοξενούμενοι έχασαν πέναλτι με το Νιτσάκη, που απέκρουσε ο Ρούμπας, ο οποίος ήταν κέρβερος, σε παρά πολλές ευκαιρίες των φιλοξενούμενων, κρατώντας ανέπαφη την εστία του.

ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ: Ρούμπας, Καντίου, Σιδηρόπουλος, Μπιάνκι, Δαρδανός Σ., Μουστακάτος, Κουνάδης, Ζιάμπρας, Αρχανιωτάκης, Βάσσος, Νένδος. Επίσης και οι: Μαθιούδης, Ευθυμιάτος, Μπόγρης, Μπαριάμι, Τεπετίδης, Παπαδόπουλος Κ., Ρογκάκος, Κοκολάκης, Συνάνης.