ΑΞΙΟΜΑΧΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Η ΝΕΑΝΙΚΗ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

 

Άκρως νεανική, όπως παρουσιάστηκε, αλλά και εξίσου αξιόμαχη, η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, στο ισόπαλο (1-1) εκτός έδρας φιλικό ματς με τον ΑΟ Περιστερίου, το απόγευμα της Κυριακής 8 Σεπτεμβρίου 2024.

Ο Νίκος Κουνάδης δεν είχε στην διάθεση του, τους έμπειρους, Μπίκο, Διαμαντόπουλο, Αντωνόπουλο, Ξενιτόπουλο, Σιδηρόπουλο, Βάσσο, αλλά όλοι οι νεαροί που χρησιμοποίησε, τόσο αρχικά, όσο και μετέπειτα ως αλλαγές, ήταν ανταγωνιστικοί και έδειξαν έτοιμοι, για το ξεκίνημα της σεζόν 2024-2025 στην διοργάνωση της Α΄ ΕΠΣΑ.

Οι γηπεδούχοι του ΑΟ Περιστερίου προηγήθηκαν (1-0) στο 35΄ με τον Δημητρίου και ο Μπιάνκι με κεφαλιά στο 37΄, μετά από σέντρα του Νένδου, πέτυχε το 1-1.

ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Σιφογιαννάκης, Γαλατάς, Χαραλάμπους, Μπούζας, Θεοδωρόπουλος, Ζαφειράτος, Δημητρίου, Ρασβάν, Κεφαλάς, Νισαριώτης, Τουρτούλι. Έπαιξαν και οι: Φανουργιάκης, Τενές, Μωϋσίδης, Κατσίκης, Τρυφιάτης, Μιχάλης, Γιαννόπουλος

ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ: Ρούμπας, Καντίου, Τεπετίδης, Ευθυμιάτος, Μπιάνκι, Μουστακάτος, Μαθιούδης, Ζιάμπρας, Αρχανιωτάκης, Μπόγρης, Νένδος. Στο 50΄ μπήκε ο Σ. Δαρδανός, στο 65΄ οι Κουνάδης, Μπαριάμι, στο 70΄ ο Φ. Δαρδανός και στο 80΄ οι Κοκολάκης, Ρογκάκος