ΜΕ ΟΡΕΞΑΤΟΥΣ ΝΕΝΔΟ ΚΑΙ ΒΑΣΣΟ

ΕΚΑΝΕ “ΣΕΦΤΕ” Η ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

 

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Α΄ ΕΠΣΑ για την σεζόν 2024-2025 πέτυχε η Αγία Ελεούσα, η οποία νίκησε με 3-1 τα Βριλήσσια, σε αγώνα που έγινε το πρωί της Κυριακής 29 Σεπτεμβρίου 2024, στο γήπεδο “Ριμινίτικα” της Αγίας Βαρβάρας, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής.

Πιο κινητική στο α΄ ημίχρονο η ΑΠΕ του Νίκου Κουνάδη, με την μεσαία γραμμή της ομάδας του να ξεκινάει με όρεξη, ή, τουλάχιστον να καλύπτει καλύτερα τους χώρους.

Η ΑΠΕ ευτύχησε να προηγηθεί σχετικά νωρίς (1-0), στο 6΄ με ωραίο, γυριστό σουτ - "τσίμπημα" του Νένδου, έπειτα από γλυκιά, χαμηλή σέντρα του Βάσσου από αριστερά, που επωφελήθηκε ο συμπαίκτης του λίγο έξω από την μικρή περιοχή, προλαβαίνοντας τους αμυντικούς.

Στο 22΄ το δοκάρι γλύτωσε τα Βριλήσσια από αυτογκόλ, καθώς ο Μπότος, προσπάθησε να διώξει, δεν βρήκε καλά, η μπάλα πήρε ανάποδη τροχιά και για λίγα εκατοστά δεν έγινε το 2-0…

Οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν το ματς, και επωφελούμενοι λάθη και ασυνεννοησίες των γηπεδούχων, μεταξύ άμυνας και κέντρου, προσπάθησαν να γίνουν απειλητικοί, χωρίς, όμως, να δημιουργήσουν την τεράστια φάση στο α΄ ημίχρονο στην εστία του Ρούμπα.

Στην επανάληψη, η Αγία Ελεούσα, ήταν καλύτερη, καθώς φαίνεται, οι ισχυρές συστάσεις του Νίκου Κουνάδη – στην ανάπαυλα - προς τους παίκτες του για την μέτρια, έως τότε, εμφάνιση τους, έπιασαν τόπο…

Πρόσκαιρα, στο 55΄ ο Προβίδης με σουτ ισοφάρισε σε 1-1.

Οι γηπεδούχοι, όμως, ήταν αποφασισμένοι και στο 56΄ ο Νένδος, μετά από πάσα του Αρχανιωτάκη, με σουτ έβαλε ξανά μπροστά την ΑΠΕ με 2-1.

Στο 69΄ και πάλι από προσπάθεια – ασίστ του ταλαντούχου Αρχανιωτάκη, αυτή την φορά ο Βάσσος, με κεφαλιά, πέτυχε το 3-1.

Στο 73΄ ο Νένδος, παραλίγο να πετύχει χατ-τρικ, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και βρήκε το δοκάρι.

Γενικά, πάντως, η ΑΠΕ θέλει ακόμη… στρώσιμο.

Διαιτητής ο Στεργιώτης με βοηθούς τους Μητροφάνη και Καφρίτσα.

ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ: Ρούμπας, Ευθυμιάτος (46' Αρχανιωτάκης), Ξενιτόπουλος, Κουνάδης, Σιδηρόπουλος, Μαθιούδης, Μπόγρης (56' Μουστακάτος), Ζιάμπρας (70' Τεπετίδης), Νένδος, Αντωνόπουλος, Βάσσος (83' Δαρδανός Σ.)

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ: Τικταπανίδης, Τσίχλας, Οικονομάκης, Γεροντάκης (55' Κουραβέλας), Μπότος, Μότσιος (74' Αραμπατζής), Κόκκινος (86' Σταφυλάτος), Καραγεώργος, Δέτσης, Ματσαδές, Προβίδης (74' Μουρτζαλής)

 

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ: