Τον τελευταίο μήνα η πορεία της ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ στον 1ο όμιλο της Α΄ Αθηνών ήταν πολύ καλή και βρίσκεται στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα πίσω από ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟ, ΧΑΙΔΑΡΙ και ΧΟΛΑΡΓΟ με 41 βαθμούς ενώ ο πρώτος έχει 47 και οι δεύτεροι ΧΑΙΔΑΡΙ-ΧΟΛΑΡΓΟΣ 43 και έχει επίθεση 38 γκολ και άμυνα 17 γκολ.

  Τα τελευταία αποτελέσματα της Α.Π.Ε. είναι: ΑΠΕ-ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ 1-1 (ΡΟΥΣΣΟΣ), Α.Ε. ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΑΠΕ 3-0, ΑΠΕ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 4-0 (ΧΡΥΣΟΥΛΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΚΟΣΜΑΣ ΡΟΥΣΣΟΣ), ΓΚΥΖΙΑΚΟΣ-ΑΠΕ 1-2 (ΡΟΥΣΣΟΣ ΚΟΣΜΑΣ ) .

  Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. της Αγίας Ελεούσας ευχαριστούν τον φίλαθλο κόσμο της Αγίας Βαρβάρας για την συμπαράσταση του στους αγώνες της ομάδας μας.

 

ΑΠΕ-ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ 1-1

 

 

 

 

  Βρέθηκε ο μεγάλος τυχερός της κλήρωσης για το μηχανάκι που κλήρωσε η ομάδα μας με τον πρώτο λαχνό του πρωτοχρονιάτικου λαχείου 31-12-2013, και είναι ο κος ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ με αριθμό λαχνού ‘0859’. Ο τυχερός κος ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ αφού ευχαρίστησε την ομάδα, παρέλαβε το μηχανάκι από το μέλος και σύμβουλο του Δ.Σ. ΒΥΘΟΥΛΚΑ ΔΙΟΝΥΣΙΟ. Η παρακάτω φωτογραφία είναι από το κατάστημα όπου παραδόθηκε το μηχανάκι στον μεγάλο τυχερό.