ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΕΛΕΤΩΝ «ΜΑΜΑΣ»

 

ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ!

 

MAM1 arxiki

 

 

Ένα ακόμη δυνατό επαγγελματικό όνομα στο πλευρό της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα. Ο λόγος για το πολύ γνωστό Γραφείο Τελετών «ΜΑΜΑΣ». Ο επιχειρηματίας κ. Αργύρης Μάμας και η εταιρεία του, με την πολύχρονη επιτυχημένη πορεία εδώ και 35 χρόνια, έγιναν αρωγοί στην προσπάθεια που καταβάλλει ο πιο ιστορικός σύλλογος της πόλης μας. Εδώ και λίγο χρονικό διάστημα η ΑΠΕ και το Γραφείο Τελετών «ΜΑΜΑΣ» ένωσαν τις δυνάμεις τους, με κοινό στόχο την ισχυροποίηση και των δύο πλευρών. Ο Αργύρης Μάμας, δραστηριοποιείται επιχειρηματικά με την ανάλογη επιτυχία - πράγμα που υποδηλώνει η χρονική πορεία – από το 1986, αρχικά στο χώρο των μνημόσυνων, ενώ από το 2013 λειτουργεί και το Γραφείο Τελετών στην Αγία Βαρβάρα. Παράλληλα λειτουργούν και τα γραφεία σε Νίκαια και Παιανία. (Στην κεντρική φωτογραφία ο Πρόεδρος της ΑΠΕ κ. Γρηγόρης Μαγαλιός και ο – καθήμενος – κ. Αργύρης Μάμας).

 

MAMASA

 

 

ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΕΛΕΤΩΝ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΣΥΝΩΝ «ΜΑΜΑΣ»


Τα Γραφεία Τελετών «ΜΑΜΑΣ», με την πολυετή πείρα στις τελετές και τα μνημόσυνα, λειτουργούν σεβόμενα απόλυτα τη δύσκολη αυτή στιγμή στη ζωή σας, ενώ υποστηρίζουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον αποχαιρετισμό προς τον άνθρωπο σας, πάντα με την πρέπουσα αξιοπρέπεια και τιμή που του αρμόζει. Επίσης, τα Γραφεία Τελετών «ΜΑΜΑΣ» διεκπεραιώνουν για λογαριασμό σας όλες τις διαδικασίες που είναι αναγκαίες για την πραγματοποίηση της τελετής. Ο σεβασμός, η αξιοπρέπεια, η ποιότητα των υπηρεσιών και οι τιμές που προσφέρονται, φέρνουν τα Γραφεία Τελετών «ΜΑΜΑΣ» στην πρώτη θέση προτίμησης. Στον ιστότοπο, μπορείτε να έχετε άμεση πρόσβαση σε όσες πληροφορίες χρειάζεστε για την οργάνωση μίας κηδείας ή, αποτέφρωσης ή, επαναπατρισμού, αλλά και βέβαια ότι αφορά την τέλεση των μνημοσύνων.
Τα Γραφεία Τελετών «ΜΑΜΑΣ» είναι στη διάθεσή σας για να ενημερωθείτε σχετικά για ότι άλλο χρειαστείτε, με ένα απλό τηλεφώνημα, χωρίς καμία απολύτως δέσμευση. Το γραφείο λειτουργεί 365 μέρες το χρόνο με άμεση εξυπηρέτηση όλο το 24ωρο σε Ελλάδα και Εξωτερικό, καλύπτοντας όλο το φάσμα των υπηρεσιών.

 

 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ: ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΟΥΣ 10 & ΠΛΑΤΗ 1, ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ (ΕΝΑΝΤΙ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΕΛΕΟΥΣΗΣ), ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 210 5624945, ΦΑΞ: 210 6028472, EMAIL: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΝΙΚΑΙΑΣ: ΓΡ. ΛΑΜΠΡΑΚΗ 6 & ΠΕΤΡΟΥ ΡΑΛΛΗ, ΝΙΚΑΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ (ΠΛΗΣΙΟΝ Γ' ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟΥ), ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 210 5624955 – 210 5624945 – 210 5447762, ΦΑΞ: 210 5447784, EMAIL: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.., WEBSITE: www.mnimosina.gr


 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΑΙΑΝΙΑΣ: ΚΑΡΑΟΛΗ & ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 4 & ΑΝΑΠΑΥΣΕΩΣ, (ΠΛΗΣΙΟΝ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟΥ ΠΑΙΑΝΙΑΣ), ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 210 6028468 – 210 6028472, ΦΑΞ: 210 6028472, EMAIL: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.., WEBSITE: www.grafio-teleton.gr

 

MAMASB