ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

«ΕΦΥΓΕ» Ο ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΜΠΑΚΑΣ

parpol

 

Είναι που είναι το 2020…να πάει και να μην έρθει, ούτε στο φεύγα του δεν μας λυπάται…!!!

Η μεγάλη αθλητική οικογένεια της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα και η πόλη της Αγίας Βαρβάρας, πενθεί από αργά το απόγευμα της Τετάρτης 23 Δεκεμβρίου 2020, προπαραμονή Χριστουγέννων, τον ξαφνικό χαμό του φίλου Παρασκευά Μπάκα (αριστερά στην κεντρική φώτο / πορτραίτο από την χοροεσπερίδα της ΑΠΕ στις 16 Μαρτίου 2019), σε ηλικία μόλις 51 ετών, πατέρα των ποδοσφαιριστών της «κυανόλευκης» ομάδας, Αλέξανδρου και Παναγιώτη (δεξιά στην κεντρική φώτο).

Ο Παρασκευάς Μπάκας, χθες το πρωϊ ήπιε τον καφέ του με τον επιστήθιο φίλο του Βασίλη Κυβέλο κάνοντας τις γνωστές πλάκες τους, το απόγευμα βγήκε για τον καθιερωμένο περίπατο του, επέστρεψε στο σπίτι του όπου γευμάτισε ελαφριά, και λίγο αργότερα παραπονέθηκε στην σύζυγο του για έντονη αδιαθεσία. Αυτό ήταν. Με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «ΑΤΤΙΚΟΝ», όπου, απλά, διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Γεννημένος στον Αετό Ξηρομέρου Αιτωλοακαρνανίας, μόνιμος κάτοικος της Αγίας Βαρβάρας έγινε το 1992.

Έζησε και αγάπησε την πόλη μας, όπου είδε τα δύο καμάρια του, να μεγαλώνουν, τους 23χρονους δίδυμους, Αλέξανδρο και Παναγιώτη, οι οποίοι το περασμένο καλοκαίρι επέστρεψαν στην ΑΠΕ Αγία Ελεούσα.

Ο εκλιπών ήταν αγνός φίλος του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και παρακολουθούσε την «Αγία» πάρα πολλά χρόνια, όπου ο ίδιος ξεχώριζε για την ηρεμία του, το ήθος του, την εν γένει ποδοσφαιρική… διακριτικότητα του και το απλόχερο χαμόγελο του! Και έτσι θα τον θυμόμαστε…

Το ΔΣ της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, εκφράζει στην σύζυγο του Μαρία και τους γιους του Αλέξανδρο και Παναγιώτη, τα ειλικρινή και βαθύτατα του συλλυπητήρια.

 

MAMOK