ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ

ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΤΗΣ Α΄ ΕΘΝΙΚΗΣ (S1)

 

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΓΟΥΡΤΖΗΣ


 

PAGOUARXX

 

 

Μεγάλη, προσωπική, επιτυχία για τον συμπολίτη μας, γέννημα – θρέμμα της Αγίας Βαρβάρας, Δημήτρη Παγουρτζή, ο οποίος έπειτα από την σημερινή (23/7/2021) συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΟ - υπό την ευθύνη του Αρχιδιαιτητή κ. Μαρκ Κλάντεμπεργκ - και την ανακοίνωση των νέων πινάκων διαιτησίας για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022, ανέβηκε στην 1η κατηγορία Βοηθών Διαιτητών, και πλέον θα ορίζεται σε αγώνες της SUPER LEAGUE 1 (Α΄ Εθνική).

Ο Δημήτρης Παγουρτζής, έχει γεννηθεί το 1991, και στην πόλη μας, όσο αφορά τα μαθητικά του χρόνια, πήγε στο 1ο Δημοτικό Σχολείο, το 2ο Γυμνάσιο και το 2ο Λύκειο Αγίας Βαρβάρας, ενώ είναι πτυχιούχος του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων των ΤΕΙ Πειραιά, και γνώστης της Αγγλικής Γλώσσας.

Χόμπι του από μικρή ηλικία ο αθλητισμός και ειδικότερα το ποδόσφαιρο, ξεκίνησε από τις ακαδημίες της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, ενώ αγωνίστηκε σε ανδρικό επίπεδο με τις φανέλες της Ιεράπολης και του ΑΟ Κορυδαλλός.

Πριν από εννέα (9) χρόνια, άρχισε την ενασχόληση του με την διαιτησία, έγινε μέλος του Συνδέσμου Διαιτητών της ΕΠΣ Πειραιά, κατόπιν αξιολογήθηκε από την ΕΠΟ ως Βοηθός Διαιτητή (Επόπτης) για αγώνες Εθνικών κατηγοριών, ενώ τα τελευταία τρία (3) έτη ήταν στον αντίστοιχο πίνακα της Β΄ Εθνικής.

MESKOUFFOK