ΑΛΛΑΓΗ ΣΕΛΙΔΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

 

arxproed

 

 

Νέα εποχή στην ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, τον ιστορικό σύλλογο της Αγίας Βαρβάρας, καθώς από χθες το απόγευμα της Τετάρτης 30 Μαρτίου 2022, νέος Πρόεδρος του «κυανόλευκου» σωματείου, είναι ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της, επιχειρηματίας, κ. Γιώργος Μπίκος.

Έπειτα από την καταστατική διαδικασία, της Γενικής Συνέλευσης, που διενεργήθηκε στην αίθουσα του Α΄ ΚΑΠΗ Αγίας Βαρβάρας, παρουσία αρκετών μελών, ολοκληρώθηκε ο επιτυχημένος κύκλος του ΔΣ υπό την Προεδρία του κ. Κώστα Βόσσου, που έπειτα από θητεία 21,5 μηνών (ανέλαβε στα μέσα Ιουνίου 2020, λίγο πριν η ομάδα ξεκινήσει την παρουσία της στην Α΄ ΕΠΣΑ), παρέδωσε τα σκήπτρα στον κ. Γιώργο Μπίκο.

Ο εν λόγω συμπολίτης μας, ήταν ο μοναδικός υποψήφιος για την κορυφαία διοικητική θέση, στοιχείο, προφανώς, της ενωτικής διοικητικής σύμπνοιας, που διαπνέει τον σύλλογο από τις αρχές Ιανουαρίου του 2017, όταν τότε είχε αναλάβει, σε δύσκολες συνθήκες, την Προεδρία ο κ. Γρηγόρης Μαγαλιός.

Μετά τις διοικήσεις Γρηγόρη Μαγαλιού, Κώστα Βόσσου, που κάλυψαν χρονικά, διάστημα, περίπου 5,5 - 6 χρόνια, η επιτυχημένη αυτή… συνταγή, συνεχίζεται, απρόσκοπτα, υπό την Προεδρία του Γιώργου Μπίκου, ο οποίος έχει φορέσει την φανέλα της ομάδας με τον έμβλημα της στο στήθος του, και η απόφαση του να μπει μπροστά, για να δώσει περαιτέρω πνοή στον σύλλογο, ενέχει στοιχεία πραγματικής αγάπης, αλλά και οράματος για την ΑΠΕ Αγία Ελεούσα.

Ένα ακόμη ενδεικτικό στοιχείο, της διοικητικής αυτής σύμπλευσης, αλλά και συνοχής, είναι ότι στο νέο ΔΣ, μετέχουν όλα τα μέλη από την προηγούμενη διοίκηση, ενώ είχαμε και ορισμένες νέες προσθήκες, αναγκαία και ουσιαστική συνθήκη για κάθε «ζωντανό» οργανισμό.

Η χθεσινή Γενική Συνέλευση, ξεχώρισε για το ενωτικό της πνεύμα, όπως αποτυπώθηκε βέβαια, από την απολογιστική ομιλία – παράδοση διοίκησης, του τ. Προέδρου κ. Κώστα Βόσσου, αλλά και τις παρεμβάσεις των κ.κ. Γιώργου Νικολαϊδη, Γιάννη Μπούκλη (από τους πλέον ενωτικές, η ομιλία του), Γιώργου Καλαντζή, Τάκη Γιαννόπουλου, ενώ συνοπτικά ο κ. Γιώργος Μπίκος, πριν την εκλογική διαδικασία, κατέθεσε το ξεκάθαρο σκεπτικό του.

Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης, που εκτός από την διενέργεια των εκλογών, ασχολήθηκε με την έγκριση του οικονομικού απολογισμού της απερχόμενης διοίκησης και την τροποποίηση καταστατικού (σύμφωνα με το νέο αθλητικό νόμο), ήταν ο πολύπειρος κ. Γιάννης Ρούσσος, ενώ Επικεφαλής της Εφορευτικής Επιτροπής σχετικά με την εκλογική διαδικασία ήταν ο κ. Μιχάλης Γούναρης.

Στην εκλογική διαδικασία, από τα 43, εν τάξει, ταμειακώς, μέλη, προσήλθαν εξ’ αυτών και άσκησαν το δικαίωμα τους, τα 30.

Όσο αφορά, επιμέρους εκλογικά στοιχεία, μοναδικός υποψήφιος για την Προεδρία ήταν ο κ. Γιώργος Μπίκος, ενώ οι υποψήφιοι για το ΔΣ ήταν 14 και για την Εξελεγκτική Επιτροπή 4. Από αυτούς, πριν την έναρξη της διαδικασίας, ο κ. Γιώργος Καλαντζής, που εξέφρασε την υποστήριξη του στη νέα διοίκηση Μπίκου, ζήτησε ευγενώς, για προσωπικούς λόγους, να μην μετέχει στο νέο σώμα και άρα να εξαιρεθεί από την σταυροδοσία, κάτι που έγινε σεβαστό. Άλλωστε ο εν λόγω συμπολίτης μας, είτε εντός (παλαιότερα), είτε εκτός διοικητικών σχημάτων, πάντα στηρίζει την ΑΠΕ Αγία Ελεούσα.

Με την μετέπειτα εκλογική διαδικασία και την καταμέτρηση της σταυροδοσίας, εξελέγησαν, εκτός του Προέδρου κ. Γιώργου Μπίκου, 12 μέλη, ενώ Αναπληρωματικό μέλος τέθηκε ο κ. Γιάννης Αντωνακάκης.

Όσο αφορά την Εξελεγκτική Επιτροπή, εξελέγησαν 3 από τους 4, με Αναπληρωματικό μέλος τον κ. Ηλία Μαρκατσέλη.

 

 

STMAKARX

 

 

 

ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΣ

 

 

EXEL1

SDSDSS

 

EXEL

 

 

 

STMAKARX