ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ Γ.Σ. ΣΤΟ ΧΑΪΔΑΡΙ...

 

Την επόμενη Πέμπτη 10 Ιουλίου, στις 8 το απόγευμα και σε αίθουσα του Δημαρχείου Χαϊδαρίου, θα πραγματοποιηθεί εκ νέου Γενική Συνέλευση σχετικά με το τι μέλλει γενέσθαι - ενόψει της νέας περιόδου - όσο αφορά τα διοικητικά του Α.Ο. Χαϊδαρίου. Χθες αργά το απόγευμα έγινε η πρώτη Γενική Συνέλευση, που είχε συγκληθεί, σε αίθουσα που διέθεσε ο Πρόεδρος κ. Τάκης Σπίνουλας, αλλά δεν υπήρχε η σχετική απαρτία ή, ίσως οι ιθύνοντες να περίμεναν περισσότερη και μεγαλύτερη συμμετοχή.

Αποφασίστηκε να γίνει λοιπόν επαναληπτική Γ.Σ. και μέχρι τότε να υπάρξει γενική κινητοποίηση, προκειμένου το Χαϊδάρι να μπει ακόμη πιο δυνατό τη νέα αγωνιστική περίοδο. Βέβαια σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του Προέδρου κ. Σπίνουλα, ο τελευταίος παραμένει προβληματισμένος σχετικά με το υπάρχον σκηνικό. Δηλαδή, ο ίδιος θέλει να παραμείνει, θέλει να βοηθήσει, να είναι κοντά στην ομάδα, να συνεχίσει και πάλι στην προεδρία, αλλά αυτό συνεπάγεται ότι θα υπάρχει συμπαράσταση, κοινώς και άλλοι "συμπαίκτες" στον τομέα της διοίκησης. Μέχρι τώρα τέτοιες κινήσεις δεν υπάρχουν και αυτό είναι το λεπτό σημείο που προβληματίζει τον Σπίνουλα, σε σημείο που και ο ίδιος να σκέπτεται για το τι θα πράξει προσωπικά. Μπορεί με προχθεσινές δηλώσεις του στην εφημερίδα "ΦΩΣ" και στον δημοσιογράφο Γιώργο Ζουρίδη να καθησύχασε τους Χαϊδαριώτες φίλους της ομάδας σχετικά με το μέλλον του σωματείου, μπορεί και ο ίδιος να αγαπά πραγματικά την ομάδα, αλλά όπως είχαμε αναφέρει και σε παλαιότερο δημοσίευμα μας, αν δεν βρει "συμπαίκτες" τότε η κατάσταση δυσχεραίνει.

Το θέμα για τον ΑΟΧ είναι ότι πρέπει να οριστικοποιηθούν όλα τα διοικητικά στην επόμενη γενική συνέλευση, προκειμένου να ξεκινήσει ο σχεδιασμός της νέας περιόδου και ενώ ήδη έχει περάσει το μισό καλοκαίρι. Ας ελπίσουμε ότι όλα θα πάνε καλά για την ιστορική ομάδα της πόλης μας!