“ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ” ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ 2022-2023 Ο ΑΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

ARXEXOKXAID

 

 

Όπως όλα τα τελευταία, προηγούμενα έτη, έτσι και φέτος, παραδοσιακά, λίγο πριν την έναρξη της επίσημης αγωνιστικής περιόδου 2022-2023 για το πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΑ, ο εμβληματικός παράγοντας του ΑΟ Χαϊδαρίου κ. Τάκης Σπίνουλας, πριν λίγα 24ωρα, τραπέζωσε στο φημισμένο κατάστημα εστίασης του, μουσικό μεζεδοπωλείο “ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ”, σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου.

Παίκτες, προπονητικό τιμ και μέλη της διοίκησης, βρέθηκαν στο φιλόξενο χώρο της επιχείρησης του κ. Τάκη Σπίνουλα, όπου σε αυτή την… γευστική ανάπαυλα εκτός τερέν, απέδειξαν ότι είναι μία μεγάλη αθλητική οικογένεια, με τους ίδιους φιλόδοξους στόχους και για την σεζόν που ξεκινά αύριο. Για την ιστορία, να υπενθυμίσουμε, ότι την σεζόν που πέρασε (2021-20220, ο ΑΟ Χαϊδαρίου, κατέλαβε την 1η θέση, αλλά δεν κατέκτησε τον τίτλο, λόγω διαφοράς τερμάτων…

Για την 1η αγωνιστική στον 1ο όμιλο της Α΄ ΕΠΣΑ, ο ΑΟ Χαϊδαρίου, το απόγευμα (στις 4.30) του Σαββάτου 24 Σεπτεμβρίου 2022, υποδέχεται στο γήπεδο “ΤΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ” το ιστορικό σωματείο του Ολ. Λιοσίων.

Διαιτητής ορίστηκε ο Περράκης με βοηθούς τους Κολλιάκο και Τσολακίδη. Τριάδα υψηλής ποιότητας, καθώς ο Περράκης και ο πρώτος βοηθός, Κολλιάκος, είναι στους πίνακες της SUPER LEAGUE 1, ενώ ο Τσολακίδης στην λίστα της SUPER LEAGUE 2.

 

 

 

messtak

 

 

ARXF

 

 

TR2OK

 

TR3OK

 

TR4OK

 

TR5OK

 

TR6OK

 

TR8OK

 

TR9OK

 

TR10OK

 

TR12OK

 

TR14OK

 

 

messtak