ΕΓΓΥΗΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ Ο ΚΑΡΑΒΙΤΗΣ ΣΤΟΝ ΑΟΧ 

 

ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ Ο ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ

 

Το όνομα του Πέτρου Καραβίτη, του διεθνή παλαίμαχου άσου του Ολυμπιακού και δημοτικού συμβούλου της πόλης μας, παίζει πολύ έντονα για Πρόεδρος στο ΔΣ του ΑΟ Χαϊδαρίου ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, καθώς στην Γενική Συνέλευση που έγινε σήμερα στο Χαϊδάρι, δεν εμφανίστηκαν άλλοι επιφανείς ενδιαφερόμενοι και μάλλον προκειμένου η ομάδα να μην μπλέξει σε περιπέτειες θα οδηγηθεί σε λύση από τους ήδη υπάρχοντες παράγοντες. Ο Πέτρος Καραβίτης είναι πρόσωπο κοινής αποδοχής, είναι γεννημένος μέσα στα γήπεδα, ξεχωρίζει για το ήθος και την προσωπικότητα του, γνωρίζει το ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι όσο κανείς άλλος και ίσως είναι η ενδεδειγμένη λύση αυτή την στιγμή. 

Ο νυν πρόεδρος Τάκης Σπίνουλας, με τα μέχρι τώρα δεδομένα, δεν φαίνεται ότι θα συνεχίσει στην θέση του Προέδρου και η στάση του είναι ερωτηματικό. Οι πηγές λένε ότι δεν θα αποχωρήσει εντελώς από τον σύλλογο αλλά θα παρακολουθεί εκ του μακρώθεν τα τεκταινόμενα στον σύλλογο και θα δίνει το παρών με τον τρόπο του. Ίσως και να κουράστηκε την φετινή χρονιά, ίσως και να είδε ότι δεν έχει "συμπαίκτες" για τη νέα περίοδο στον οικονομικό τομέα και ακόμη δεν έχει πει την τελευταία κουβέντα. Από τον στενό του κύκλο τονίζεται ότι δεν θα κόψει την σχέση του με την ομάδα, αλλά θα επαναπροσδιορίσει τον ρόλο του.

Σήμερα τελείωσε και η μεταγραφή του Γρηγόρη Ρούπι από το Χαϊδαρι στους Τράχωνες (ΠΑΕ Άλιμος), καθώς έπεσαν και οι οριστικές υπογραφές.