ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΑΟΧ Ο ΚΑΡΑΒΙΤΗΣ

 

 

 

Παραμένει στην προεδρία του ΑΟ Χαϊδαρίου ο Πέτρος Καραβίτης (κεντρική φώτο), καθώς έπειτα από την τελευταία Γενική Συνέλευση και την εκλογή νέας διοίκησης, συνήλθε σε σώμα το νέο Δ.Σ., το οποίο απαρτίζουν 18 μέλη. Ο Πέτρος Καραβίτης παραμένει Πρόεδρος στον ΑΟ Χαϊδαρίου, καθώς δεν υπάρχει κώλυμα σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο, όσο αφορά την συμμετοχή του στην ΠΑΕ Παναχαϊκή, όπου δεν δεσμεύεται με κανένα συμβόλαιο με το Πατρινό επαγγελματικό σωματείο και άρα μπορεί να συμμετέχει ενεργά στα διοικητικά του ΑΟΧ. Κάτι ανάλογο ισχύει και για την περίπτωση του Σπύρου Λάμπρου, ο οποίος πλέον είναι εκτελεστικός Αντιπρόεδρος, ενώ να σημειώσουμε ότι ο γνωστός συμπολίτης μας Αλέκος Θεοφιλόπουλος, καταλαμβάνει την θέση του Α΄ Αντιπροέδρου και του Υπευθύνου Δημοσίων Σχέσεων της ομάδας.
Αναλυτικά το νέο ΔΣ έχει ως εξής: Πρόεδρος – Πέτρος Καραβίτης, Α΄ Αντιπρόεδρος και Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων – Αλέκος Θεοφιλόπουλος, Β΄ Αντιπρόεδρος – Γιώργος Βουρλούμης, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος – Σπύρος Λάμπρου, Γενικός Γραμματέας – Γιώργος Κατσίνης, Ταμίας – Γιώργος Κοπανάς, Γενικός Αρχηγός – Σταύρος Μπαλοδήμας, Υπεύθυνος Ακαδημιών – Γιώργος Χατζηδάκης. Μέλη είναι οι: Τάκης Σπίνουλας, Ευγένιος Χαραλαμπίδης, Κώστας Μαχαλιώτης, Άρης Χρονόπουλος, Γιώργος Κακάλης, Απόστολος Χριστοδουλάκης, Γιάννης Χαραλαμπίδης, Νίκος Παναγιώτατος, Φώτης Δημητρακόπουλος, Χρήστος Χριστούλης.

 

ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ

 

 

 

 

Ο ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΠΥΡΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ


Η εξέλιξη αυτή με τον σχηματισμό νέας διοίκησης υπό την προεδρία του Πέτρου Καραβίτη, είναι ένα δείγμα ότι όλα βαίνουν ομαλά στον ιστορικό σύλλογο της πόλης μας και δεν υπάρχει κανένα θέμα ανησυχίας ούτε στο ανδρικό τμήμα, ούτε και στις ακαδημίες.
Μάλιστα στην σημερινή προπόνηση του ανδρικού τμήματος του ΑΟΧ έδωσε το παρόν ο εκτελεστικός Αντιπρόεδρος κ. Σπύρος Λάμπρου, ο οποίος έκανε τις απαραίτητες και συμφωνημένες πληρωμές. «Έχω δηλώσει κατ’ επανάληψη ότι όποιες και αν είναι οι εξελίξεις στα διοικητικά δρώμενα, αυτά ουδέποτε θα επηρεάζουν την πορεία του ανδρικού τμήματος και εννοείται ότι ειδικά οι ακαδημίες του ΑΟΧ θα συνεχίζουν απερίσπαστα το έργο τους. Αυτή η αληθινή «κυψέλη» παιδιών και από τις καλύτερες ακαδημίες όχι μόνο σε όλη την Αττική, αλλά σε όλη την Ελλάδα, είναι το καμάρι μας και το κόσμημα μας. Για μένα δε προσωπικά είναι κομμάτι της καρδιάς μου, ένας τομέας όπου οραματίστηκα όταν τον πρωτοδημιουργήσαμε ότι από εκεί θα προέλθουν όλα τα στελέχη της ανδρικής ομάδας και σίγουρα επιβεβαιώνομαι. Εννοείται ότι πάνω από όλα είναι οι ακαδημίες του Χαϊδαρίου. Όσο αφορά την ανάμειξη μου με την Παναχαϊκή, να ξέρετε ότι σίγουρα θα προκύψουν θετικά στοιχεία σε μία ευρύτερη συνεργασία του ΑΟΧ με την Πατρινή ΠΑΕ», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Λάμπρου.