ΑΗΤΤΗΤΟ ΣΕΡΙ ΤΟ ΧΑΪΔΑΡΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

 

 

 

Νικηφόρα πέρασε το Χαϊδάρι από το Χαλάνδρι, όπου πριν από λίγο, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Α΄ ΕΠΣΑ, επικράτησε με 2-0 επί της τοπικής ομώνυμης ομάδας. Καλή εμφάνιση και επαγγελματική νίκη για τον ΑΟΧ, που έμεινε για όγδοοη σερί αγωνιστική αήττητος (μία και μοναδική ήττα την 4η αγωνιστική στις 10 Οκτωβρίου με την Ηλιούπολη – 2-0 – εκτός έδρας), ενώ με τον Νίκο Κανελλόπουλο στον πάγκο σε έξι αγώνες έχει 4 νίκες (οι δύο εκτός έδρας) και 2 ισοπαλίες. Μάλιστα η ομάδα της πόλης μας κράτησε και για τρίτη σερί αγωνιστική ανέπαφη την εστία της, έχοντας με 8 γκολ την 3η καλύτερη άμυνα του ομίλου.
Η νίκη επί του Χαλανδρίου ήταν δίκαιη. Στο 33΄ με απευθείας φάουλ ο Χριστούλης σημείωσε το 0-1, ενώ στο 68΄ ο Μπατής με πέναλτι πέτυχε το 0-2.
Έπειτα από 12 αγωνιστικές το Χαϊδάρι είναι στην 2η θέση της βαθμολογίας με 23 πόντους, έχοντας 6 νίκες, 5 ισοπαλίες, μία ήττα και τέρματα 15-8.
ΑΟΧ: Τικταπανίδης, Πολίτης, Νούλας (80΄ Ροκάκης), Κασάπης, Αρβανίτης, Μπατής, Καρώνας, Μουρεζίνης (60΄ Ρούσσα), Σαλαπάτας, Χριστούλης, Καλαμπαλίκης (75΄ Κοτσολάκος).