ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΜΕ ΦΟΥΚΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ!

 

 

 

Πλήρης επιβεβαίωση για το ρεπορτάζ μας και σχετικά με την πρώτη μεταγραφή του ΑΟ Χαϊδαρίου, καθώς ο Αλέξανδρος Φουκαράς, πρώην παίκτης του ΑΟ Αιγάλεω, είναι πλέον ποδοσφαιριστής της ομάδας της πόλης μας. Σχετικά με την μεταγραφή του Φουκαρά στον ΑΟ Χαϊδαρίου, είχαμε γράψει στις 4 ΙΟΥΛΙΟΥ:
«ΓΙΑ ΦΟΥΚΑΡΑ ΑΠΟ ΑΙΓΑΛΕΩ Ο ΑΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ...!!!
Στο μεταγραφικό στόχαστρο του ΑΟ Χαϊδαρίου βρίσκεται ο Αλέξανδρος Φουκαράς του ΑΟ Αιγάλεω. Το θέμα έχει ανακινηθεί από την περασμένη εβδομάδα, καθώς σίγουρα υπήρξαν οι πρώτες διερευνητικές επαφές προς την πλευρά του παίκτη σχετικά με τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και έστω και σε… φιλολογικό επίπεδο έγινε κουβέντα!
Ο Αλέξανδρος Φουκαράς, την σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε με την φανέλα του Αιγάλεω στο πρωτάθλημα της Α΄ Αθήνας, όπου πανηγύρισε τον τίτλο, ενώ συμμετείχε με το Σίτι και στα μπαράζ ανόδου για την Γ΄ Εθνική. Ο 21χρονος ταλαντούχος μεσοεπιθετικός είχε με το Αιγάλεω συνολικά 2.058΄ λεπτά συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Α΄ Αθήνας και σημείωσε 5 γκολ.
Ο Φουκαράς, έχει ξεκινήσει την καριέρα του από τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού, ήταν μέλος της Εθνικής Παίδων, ενώ πριν το Αιγάλεω αγωνίστηκε στον Απόλλων Αθηνών (σεζόν 2014-2015) στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής, έχοντας μάλιστα και 15 συμμετοχές.
Πιθανότατα να υπάρξουν πλέον – ή έχουν υπάρξει ήδη – και επαφές μεταξύ παραγόντων των δύο ομάδων σχετικά με το θέμα της μετακίνησης του Αλέξανδρου Φουκαρά».
Ο ΑΟ Χαϊδαρίου ξεκινάει πλέον το μπαράζ μεταγραφών και ο Αλέξανδρος Φουκαράς αποτελεί την πρώτη. Πέρα, όμως, από τις μεταγραφές, ίσως υπάρξουν και αποχωρήσεις, καθώς το πιθανότερο είναι να βρεθεί τελικά η χρυσή τομή και ο νεαρός Γιώργος Πολίτης να αποτελέσει παρελθόν και να μετακινηθεί στον Άγιο Ιερόθεο. Το θέμα το είχαμε αποκαλύψει στις 4 ΙΟΥΛΙΟΥ, οι δύο ομάδες ΑΟ Χαϊδαρίου και Άγιος Ιερόθεος βρέθηκαν κοντά, αλλά ένα μικρό χάσμα υπήρχε και μάλλον αυτές τις 10 μέρες πρέπει να έπεσαν «γέφυρες» μεταξύ των δύο συλλόγων, οπότε φυσιολογικά οδεύουμε προς μετακίνηση του νεαρού παίκτη.


ΝΕΑ ΜΕΛΗ ΣΤΟ ΔΣ


Από την Κυριακή 26 Ιουνίου, όπως είχε δημοσιευθεί στο «ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» και στην στήλη «ΑΘΗΝΑΪΚΑ» του Γιώργου Ζουρίδη, η διοίκηση του Χαϊδαρίου απέκτησε νέα ενεργά μέλη, που εισέρχονται στην διοικητική σύνθεση για να βοηθήσουν και να προσφέρουν στην ομάδα, προκειμένου να μην σηκώνουν το βάρος μόνο λίγα άτομα. Πιο συγκεκριμένα στο ΔΣ του ιστορικού ΑΟ Χαϊδαρίου μπήκαν οι Κώστας Μαχαλιώτης (Δημόσιες σχέσεις), Αντώνης Χατζηκωνσταντίνου (Γενικός Αρχηγός), Ηλίας Καστρίτσιος (καταλαμβάνει θέση Αντιπροέδρου), Σωτήρης Παπαϊωάννου (ταμίας), Νίκος Καλαποθαράκος (μέλος).

 


Ο ΤΑΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ


Ο Τάσος Δημητρίου, με τεράστια εμπειρία στον τομέα του και για επί μια 25ετία Ενωσιακός προπονητής των μικτών της Αθήνας, είναι ο νέος Τεχνικός Διευθυντής των Ακαδημιών του ΑΟ Χαϊδαρίου, οι οποίες ξεκινούν με νέο οργανόγραμμα για τη επόμενη αγωνιστική περίοδο σύμφωνα με τα πλάνα που έχουν καταστρώσει ο Πρόεδρος των Ακαδημιών κ. Σπύρος Λάμπρου και ο Τάσος Δημητρίου.
Η επίσημη ανακοίνωση του Α.Ο.Χ. για την συνεργασία με τον Τάσο Δημητρίου αναφέρει τα εξής: «Νέος τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών του συλλόγου μας ο κ. Τάσος Δημητρίου. Το Δ.Σ του ΑΟ Χαϊδαρίου έχει τη μεγάλη χαρά και τη μεγάλη τιμή να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον καταξιωμένο ενωσιακό προπονητή της ΕΠΣ Αθηνών κύριο Τάσο Δημητρίου. Η τεράστια αυτή επιτυχία επετεύχθη μετά από πολλές συναντήσεις του εκτελεστικού αντιπροέδρου μας κ. Σπύρου Λάμπρου και του εν λόγω κορυφαίου προπονητή στα τμήματα υποδομών, ο οποίος αναλαμβάνει από σήμερα ως επιβλέπων τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών του συλλόγου μας, που για μας συνεχίζουν να αποτελούν πρώτη προτεραιότητα. Η παρουσία του κ. Δημητρίου θα έχει ως βασικό στόχο να συμβάλει στην ακόμα μεγαλύτερη αναβάθμιση του τρόπου λειτουργίας της ακαδημίας μας και θα βασίζεται σε σύγχρονα διεθνή ποδοσφαιρικά πρότυπα και μεθόδους, ανάλογα των μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων. Παράλληλα θα συνεχίσουμε να λειτουργούμε με τις ίδιες αρχές και το οικογενειακό κλίμα που χαρακτηρίζουν τον ιστορικό μας σύλλογο, ο οποίος φέτος, σε μια επετειακή χρονιά, συμπληρώνει 80 χρόνια επιτυχημένης δραστηριότητας».