ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ Ο ΚΑΣΑΠΗΣ ΑΠΌ ΤΟΝ ΑΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

 

 

Ένας ακόμη βασικός συντελεστής του κορμού της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΑΟ Χαϊδαρίου αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο της πόλης μας. Ο λόγος για τον Ηλία Κασάπη (φώτο), ο οποίος ανακοινώθηκε ως νέο μεταγραφικό απόκτημα από τον Αστέρα Αμαλιάδας. Ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός, που ήταν από τις βασικές μονάδες του ΑΟΧ τα τελευταία δύο χρόνια, θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Νομού Ηλείας, που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα του 3ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής. Να σημειωθεί ότι ήδη το καλοκαίρι είχαν φύγει με μεταγραφή από τον ιστορικό σύλλογο της πόλης μας, δύο ακόμη βασικοί παίκτες, ο Γιώργος Πολίτης για τον Άγιο Ιερόθεο και ο Δημήτρης Αρβανίτης για το Αιγάλεω.
Ο Ηλίας Κασάπης έχει ξεκινήσει την καριέρα του από τον Διαγόρα Αιγάλεω, όπου την σεζόν 2012-2013 στο πρωτάθλημα της Γ΄ Αθήνας είχε 22 συμμετοχές και την σεζόν 2013-2014 στο πρωτάθλημα της Β΄ Αθήνας είχε 21 εμφανίσεις με τον αιγαλιώτικο σύλλογο. Ακολούθως ήρθε στον ΑΟ Χαϊδαρίου (όλες τις περιόδους στην Α΄ Αθήνας), όπου την σεζόν 2014-2015 είχε 26 συμμετοχές στην και πέρυσι (2015-2016) 28 συμμετοχές. Την φετινή περίοδο ο Κασάπης είχε παίξει σε τρία παιχνίδια στο πρωτάθλημα με το Χαϊδάρι, ενώ δεν αγωνίστηκε στον αγώνα της 4ης αγωνιστικής με την Πεύκη, στην εκτός έδρας ήττα με 1-0 του περασμένου Σαββάτου, όπου κεντρικό αμυντικό δίδυμο ήταν οι Πανταζόπουλος και Μπούσκος.
Συνεχίζεται λοιπόν η ανανέωση του ρόστερ στο Χαϊδάρι, που ξεκίνησε από το καλοκαίρι. Στην προκειμένη περίπτωση και καθώς η ομάδα στήνεται από την αρχή, με την έλευση του νεοαποκτηθέντα Μπούσκου στην αμυντική γραμμή και εφόσον ο σύλλογος δείχνει να απομακρύνεται από τον στόχο του (να πρωταγωνιστήσει), κρίθηκε ως πιο συμφέρουσα λύση η παραχώρηση του Κασάπη στην ομάδα της Αμαλιάδας.