ΑΠΌ ΤΟΝ ΘΡΙΑΜΒΟ ΣΤΟΝ ΑΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ Ο ΠΑΠΑΔΑΣ

 

 

 

Σε μία σημαντική προσθήκη προχώρησε ο ΑΟ Χαϊδαρίου, προκειμένου να στελεχώσει περαιτέρω το ρόστερ του ενόψει του υπολοίπου της σεζόν στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Α΄ ΕΠΣΑ. Πιο συγκεκριμένα ο ιστορικός σύλλογος της πόλης μας ενέταξε στο δυναμικό του, έπειτα και από την σύμφωνη γνώμη του τεχνικού του συλλόγου κ. Γιώργου Κιούρκου, τον Κώστα Παπαδά (φώτο), ο οποίος ανήκει στον συμπολίτη σύλλογο Θρίαμβο Χαϊδαρίου.
Ο Χαϊδαριώτης Κώστας Παπαδάς είναι γεννημένος το 1998 και αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ο Παπαδάς ξεκίνησε την ενασχόληση του από τις ακαδημίες του Θριάμβου Χαϊδαρίου το 2006 και το 2012 έγινε μέλος του εφηβικού τμήματος. Κατόπιν προωθήθηκε στο ανδρικό τμήμα του Θριάμβου Χαϊδαρίου και μάλιστα έκανε ντεμπούτο σε ηλικία 15 ετών, την σεζόν 2013-2014, όπου με την φανέλα του Θριάμβου στο πρωτάθλημα της Β΄ Αθήνας είχε 25 συμμετοχές. Την επόμενη περίοδο και πάλι στο πρωτάθλημα της Β΄ Αθήνας είχε 13 συμμετοχές, ενώ την σεζόν 2015-2016 στην Α΄ Αθήνας είχε 2 συμμετοχές (σε αγώνες κυπέλλου), η οποία, όμως, ήταν η χρονιά όπου ο νεαρός συμπολίτης μας είχε ρίξει το βάρος στις μαθητικές του υποχρεώσεις, κάτι που του έδωσε τελικά την δυνατότητα να περάσει στα ΤΕΙ Χαλκίδας. Στο ξεκίνημα της φετινής περιόδου από την προετοιμασία έως και τον Σετπέμβριο, ο Παπαδάς μετείχε στις υποχρεώσεις του Θριάμβου Χαϊδαρίου υπό την εποπτεία του προπονητή Νίκου Παπαρούνη και τον Οκτώβριο ο 18χρονος παίκτης δόθηκε ως δανεικός στην Δροσιά Χαλκίδας (Α΄ Ευβοίας), όπου ο Παπαδάς έως τον Δεκέμβριο είχε 6 συμμετοχές. Στα τέλη Δεκεμβρίου ο εν λόγω συμπολίτης μας έλυσε την συνεργασία του με την ομάδα της Δροσιάς και επέστρεψε στις προπονήσεις με τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου.
Τελικά κατόπιν συνεννοήσεων, την περασμένη εβδομάδα υπήρχε συμφωνία μεταξύ όλων των εμπλεκομένων μελών και ο Παπαδάς θα είναι παίκτης του ΑΟ Χαϊδαρίου για το επόμενο εξάμηνο και μέχρι την λήξη της αγωνιστικής περιόδου, όπου και έπειτα θα επιστρέψει στο δυναμικό του Θριάμβου Χαϊδαρίου.