ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

 

ΑΠO ΤΟΝ ΑΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ!

 

(ΦΩΤΟ-ΑΛΜΠΟΥΜ)

 

AK64arx

 

 

Τεράστια η ιστορία του ΑΟ Χαϊδαρίου και αναλόγως επιτυχημένη η εκδήλωση για την κοπή πίτας του συλλόγου, που διοργανώθηκε την περασμένη Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου στο μουσικό μεζεδοπωλείο της πόλης μας «ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ», ιδιοκτησίας του πρώην προέδρου της ομάδας κ. Τάκη Σπίνουλα!
Η νέα διοίκηση υπό τον Πρόεδρο κ. Σωτήρη Παπαϊωάννου, μέσα σε κλίμα σύμπνοιας διοργάνωσε μία εξαιρετική εορτή θέλοντας να τιμήσει με αυτόν τον τρόπο το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του συλλόγου και παράλληλα να βάλει τις βάσεις, προκειμένου ο ιστορικός ΑΟ Χαϊδαρίου να προχωρήσει με μεγαλύτερη αισιοδοξία και σιγουριά στο διηνεκές.
Λαμπρή από κάθε πλευρά η εκδήλωση της ομάδας του ΑΟΧ, καθώς στην βραδιά παραβρέθηκαν, τιμήθηκαν, αλλά και μίλησαν, σπουδαίες μορφές, που συνέδεσαν το όνομα τους με την ένδοξη ιστορία του σωματείου, ενός σωματείου που υπήρχε ακόμη και πριν την ίδρυση αυτής της πόλης με την μορφή του Δήμου!
Μοναδική η παρουσίαση, καθώς με τον δικό του αυθεντικό τρόπο (και εκεί που έπρεπε με την αναγκαία δόση καλής ποιότητας χιούμορ), ο γνωστός δημοσιογράφος και παντοτινός φίλος της ομάδας από τα μικράτα του, Αλέκος Θεοφιλόπουλος, έδωσε χρώμα και τόνο σε αυτό το ιδιαίτερο σκέλος της εκδήλωσης, θέλοντας να κάνει όλους όσοι παραβρέθηκαν στην γιορτή, να νιώσουν κοινωνοί της ιδέας που λέγεται ΑΟ Χαϊδαρίου. Επίσης ο παρουσιαστής της εκδήλωσης κάλεσε τους πάντες, παλιούς και νέους παράγοντες να συστρατευθούν δίπλα στην ομάδα, δίνοντας το στίγμα της ενότητας, ενώ στο ξεκίνημα της ομιλίας του με νόημα τόνισε ότι το Χαϊδάρι είναι μια πόλη, μια οικογένεια, τέσσερις ομάδες, σε ένα εξίσου σημαντικό μήνυμα ενότητας!
Επίσης, στο πλαίσιο των ομιλιών από τιμώμενους και επίσημους καλεσμένους, ενδιαφέρουσες ήταν οι απόψεις και οι αναφορές που έγιναν, με γνώμονα το καλό της ομάδας και το συμπέρασμα ότι ο σύλλογος δεν πρέπει να είναι ένα κλειστό κλαμπ, αλλά ο ΑΟ Χαϊδαρίου που θα κάνει μέλη του όλο και περισσότερους συμπολίτες μας και ειδικά από τούδε και στο εξής όπου και επισήμως θα ανοιχθεί νέο βιβλίο μελών του σωματείου ΑΟ Χαϊδαρίου!
Βραβεύθηκαν για την προσφορά τους στον σύλλογο, ο Πρόεδρος και μεγάλη μορφή του ΑΟ Χαϊδαρίου, ο αείμνηστος Τάκης Χαραλαμπίδης, όπως επίσης και οι Τ. Χαντζής, Λ. Καπετανάκης, Γ. Παπαϊωάννου, Δ. Κολιόπουλος, Λ. Τριανταφυλλίδης, Α. Πασπαλιάρης, Τ. Παπαδόπουλος, Ευγ. Χαραλαμπίδης, Σ. Λάμπρου, Τ. Σπίνουλας, ενώ επίσης τιμήθηκαν οι Γ. Κιούρκος, Δ. Διαμάντης, Α. Πετρόπουλος, Γ. Μπάρκογλου, που αγωνίστηκαν στον σύλλογο και έκαναν σπουδαία ποδοσφαιρική καριέρα.
Ακόμη, τιμητικές πλακέτες επιδόθηκαν στους Τζανέτο Φιλιππάκο, Μιχάλη Σελέκο, Νίκο Καραγιάννη, για την προσφορά τους στην πόλη μας και ειδικότερα στον αθλητισμό του Χαϊδαρίου.
Να σημειώσουμε ότι το παρών σε αυτήν την εκδήλωση του ΑΟ Χαϊδαρίου έδωσαν ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου Μιχάλης Σελέκος, ο Χαϊδαριώτης Γεν. Γραμματέας του Υπουργείου Δημοσίας Τάξεως κ. Τζανέτος Φιλιππάκος, ο Α΄ Αντιπρόεδρος της ΕΠΣΑ κ. Άγγελος Νικόπουλος, ο Β΄ Αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Αθήνας κ. Δήμος Κασκαντίρης, το μέλος του ΔΣ της ΕΠΣΑ κ. Γιάννης Ρούσσος, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Χαϊδαρίου κ. Νίκος Καραγιάννης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Ανδρέας Μποζίκας, Βαγγέλης Ντηνιακός, Θεόδωρος Σπηλιόπουλος, Κώστας Φουρλής, Φώτης Θεοδωρακόπουλος, ενώ το σωματείο του συμπολίτη Αστέρα Χαϊδαρίου εκπροσώπησε ο Πρόεδρος κ. Γιάννης Αρβανίτης και ο Γεν. Γραμματέας κ. Βαγγέλης Χρυσοχόος.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι ποδοσφαιριστές της ανδρικής ομάδας, προπονητές όλων των τμημάτων, αθλητές των ακαδημιών και ο Ενωσιακός προπονητής της ΕΠΣΑ και Τεχνικός Διευθυντής του ΑΟ Χαϊδαρίου κ. Τάσος Δημήτριου (δημοτικός σύμβουλος Βριλησσίων), ο οποίος στον σύντομο λόγο του με την ιδιότητα και του αυτοδιοικητικού, απευθυνόμενος προς τον Δήμαρχο κ. Μιχάλη Σελέκο ζήτησε λύσεις επί των γηπεδικών θεμάτων, καθώς η κατάσταση με τους αθλούμενους είναι εμφανώς πεπιεσμένη και πρέπει να βρεθεί διέξοδος.

* Στην κεντρική φωτογραφία από αριστερά: Το μέλος του ΔΣ της ΕΠΣΑ κ. Γ. Ρούσσος, ο Β΄ Αντιπρόεδρος της ΕΠΣΑ κ. Δ. Κασκαντίρης, ο πρώην Πρόεδρος του ΑΟΧ κ. Τ. Σπίνουλας, ο νέος Πρόεδρος του ΑΟ Χαϊδαρίου κ. Σ. Παπαϊωάννου και ο Α΄ Αντιπρόεδρος της ΕΠΣΑ Κ. Αγ. Νικόπουλος.

 

 AK15

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΟΧ ΣΩΤΗΡΗΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΕΠΙ ΤΩ ΕΡΓΩ... (με ταλέντο για επιτελικός χαφ όπως φαίνεται στην φωτογραφία. Μιλάει, κόβει και μοιράζει...)

 

AK1

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Ο ΤΑΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟ (ΑΡΙΣΤΕΡΑ) ΚΑΙ ΜΠΑΡΚΟΓΛΟΥ (ΔΕΞΙΑ)

 

AK2

 

AK3

 

 

AK4

 

AK5

 

AK8

 

AK9

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Από αριστερά ο Γεν. Γραμματέας του Αστέρα Χαϊδαρίου κ. Βαγγέλης Χρυσοχόος, ο Πρόεδρος του Αστέρα κ. Γιάννης Αρβανίτης, ο Δήμαρχος της πόλης μας κ. Μιχάλης Σελέκος.

 

AK10

 

ΑΝΩΘΕΝ: Ο Α΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΣΑ Κ. ΑΓΓΕΛΟΣ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΣ

 

AK11

 

 

ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ: ΚΑΣΚΑΝΤΙΡΗΣ, ΡΟΥΣΣΟΣ, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

 

AK6

 

AK12

 

 

AK13

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: ΧΤΙΖΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ Ο ΑΟΧ ΜΕ ΣΩΣΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ

 

AK14

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Από αριστερά, Καστρίτσιος, Σπίνουλας, Αποστολόπουλος

 

AK16

 

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ

 

AK17

 

 

AK18

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Χειμαρώδης, αλλά αυθεντικός και άψογος ο Αλέκος Θεοφιλόπουλος

 

AK19

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Εμβληματική η μορφή του Λευτέρη Καπετανάκη, ο πρώτος Πρόεδρος που οδήγησε τον ΑΟΧ σε Εθνικές κατηγορίες.

 

AK20

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Είπαν πολλά και σημαντικά στις ομιλίες τους οι Αντώνης Πασπαλιάρης (αριστερά) και Κώστας Φουρλής (δεξιά)

 

AK7

 

 AK21

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, Ο ΑΟΧ,  ΕΝΩΝΟΥΝ

 

AK22

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Είχαν την ευκαιρία να τα πουν για τον ΑΟΧ και όχι μόνο ο Γεν. Γραμματέας του Υπουργείου Δημοσίας Τάξεως κ. Τζανέτος Φιλιππάκος και ο δημοτικός σύμβουλος (επικεφαλής παράταξης) κ. Βαγγέλης Ντηνιακός.

 

 AK23

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: ... Στενό πρεσάρισμα και από τον δημοτικό σύμβουλο της πόλης μας (και επικεφαλής παράταξης) κ. Ανδρέα Μποζίκα προς τον Τζανέτο Φιλιππάκο.

 

AK24

 

AK25

 

 

AK26

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Η αρχή των βραβεύσεων

 

AK27

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Καλαποθαράκος (αριστερά) και Ντηνιακός (δεξιά) έχουν στην μέση τον αεικίνητο Παπαϊωάννου

 

AK28

 

AK29

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Συγκινητικές στιγμές στην εκδήλωση. Ο Άγγελος Νικόπουλος με τον Ευγένιο Χαραλαμπίδη

 

AK30

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Με ποδοσφαιρική διοικητική θητεία τόσο στο Χαϊδάρι, όσο και στον Πάμισο Μεσσηνίας ο Ανδρέας Μποζίκας

 

AK31

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Με μεγάλη προσφορά η οικογένεια Κολιόπουλου στον ΑΟ Χαϊδαρίου

 

AK32

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Και επόμενη θητεία προέβλεψε για τον εικονιζόμενο Δήμαρχο της πόλης μας κ. Μιχάλη Σελέκο, ο Αλέκος Θεοφιλόπουλος...

 

AK33

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Οι εκπρόσωποι του Αστέρα Χαϊδαρίου με τον εκπρόσωπο του ΑΟ Χαϊδαρίου

 

AK34

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Ξεχωριστή η παρέμβαση του Θοδωρή Σπηλιόπουλου (αριστερά) κατά τον χαιρετισμό του

 

 AK35

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι

 

AK36

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Πρόλαβαν και έπαιξαν μαζί οι Καρώνας (αριστερά) και Διαμάντης (δεξιά)

 

AK37

 

AK38

 

 

AK39

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Κάλεσμα ενότητας από τον Πρόεδρο κ. Σωτήρη Παπαϊωάννου

 

AK40

 

 

 AK41

 

AK42

 

AK43

 

 

AK44

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Από τα χέρια του Φώτη Θεοδωρακόπουλου η τιμητική φανέλα προς τον Λευτέρη Καπετανάκη

 

AK45

 

AK46

 

 

AK47

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Αν και φίλοι, ο Αλέκος δίνει την αγάπη του στον Θοδωρή Σπηλιόπουλο, αλλά ποτέ (μέχρι τώρα) την ψήφο του. Ποτέ μην λές ποτέ, λέω εγώ...!!!

 

AK48

 

AK49

 

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Ποδοσφαιρόφιλος ο εκ Καρδίτσης καταγόμενος, δημοτικός σύμβουλος Χαϊδαρίου, Κώστας Φουρλής (στην μέση της φώτο), αναφέρθηκε στην αγάπη του για το Χαϊδάρι, αλλά και την ΑΕΚ. Δεν πρόλαβα να τον ρωτήσω, στην Καρδίτσα τι υποστηρίζει, την ΑΣΑ ή, τον ΑΟΚ;

 

 

AK50

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Ο Αντιδήμαρχος κ. Νίκος Καραγιάννης στο βήμα, ενώ ο Αλέκος "καρφώνει" τον Δήμαρχο Μιχάλη Σελέκο (με χαλαρό μειδίαμα για να ακριβολογώ)

 

AK51

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Και για ΑΟΧ και για Αστέρα, μίλησε ο Τάκης Σπίνουλας

 

AK52

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Χαμογελάει ο Σπίνουλας γιατί του αρέσουν οι πλάκες. Φανέλα με το νούμερο 7 πήρε ο ...πράσινος Τάκης στο σπίτι του. 

 

AK53

 

AK54

 

AK56

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Ο Πρόεδρος σε δεύτερο πλάνο

 

AK55

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Και σε πρώτο πλάνο, γιατί είναι ευγενικός προς τον φακό!

 

AK57

 

AK58

 

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Ο Καστρίτσιος (αριστερά) δίνει τιμητικό έπαινο στον "κανιονέρη" της σύγχρονης ιστορίας του ΑΟ Χαϊδαρίου και νυν προπονητή της ομάδας Γιώργο Κιούρκο.

 

AK59

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Τιμήθηκε και η πλέον πιο σύγχρονη ιστορία της ομάδας, ο Δημήτρης Διαμάντης (με το ερυθρό πουκάμισο), εν μέσω των Θεοφιλόπουλου, Καλαποθαράκου, Καραβίτη.

 

AK60

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Ο Γιώργος Μπάρκογλου, ένα πραγματικό ποδοσφαιρικό... πολυεργαλείο, που συνέδεσε το όνομα του με τον ΑΟΧ 

 

 AK61

 

AK62

 

 ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Δύο... διαμάντια του ποδοσφαίρου, που συναντήθηκαν στο Χαϊδάρι. Ο Τάσος Δημητρίου (αριστερά) και ο Αντώνης Πετρόπουλος ή, Πετρογκόλ (δεξιά).

 

AK63

 

AK64

 

 

AK65

 

AK66

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Εικόνες από την γαλαρία...

 

AK67

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Πήραν δυνάμεις... (κοινώς έφαγαν)

 

AK68

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Είναι και όμορφος ο ΑΟΧ, πως να το κάνουμε...

 

AK70

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Πολλά γκολ η φωτογραφία και...

 

AK69

 

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: ...και πολλά καντάρια μπάλα η φωτογραφία

 

AK71

 

AK72

 

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Στην εκδήλωση του ΑΟ Χαϊδαρίου συναντήθηκαν οι δύο συμπολίτες μας και κουμπάροι, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Δημοσίας Τάξεως κ. Τζανέτος Φιλιππάκος (αριστερά) και ο Πρόεδρος του Αστέρα Χαϊδαρίου κ. Γιάννης Αρβανίτης.

 

AK64

 

AK17