ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΟΝ ΑΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΡΟΥΠΙ

 

 

 

Τρία σχεδόν χρόνια μετά, ο Γρηγόρης Ρούπι, επιστρέφει στον ΑΟ Χαϊδαρίου, προκειμένου ο ικανότατος μεσοεπιθετικός να ενισχύσει την ιστορική ομάδα της πόλης μας στο νέο πρωτάθλημα της Α΄ Αθήνας. Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τον εν λόγω παίκτη να ανήκει ήδη στον ΑΟ Χαϊδαρίου, καθώς οι επαφές του είχαν ξεκινήσει εδώ και αρκετό διάστημα, επήλθε σχετική συμφωνία μεταξύ Ρούπι και ΑΟ Χαϊδαρίου, εν συνεχεία ο παίκτης – που ήδη κάνει τις θερινές διακοπές του – έμεινε ελεύθερος από τον συμπολίτη Θρίαμβο Χαϊδαρίου, όπου αγωνιζόταν τον τελευταίο ενάμισι χρόνο και ήδη το δελτίο του είναι στην κατοχή του ΑΟ Χαϊδαρίου εδώ και λίγα 24ωρα.
Πολύ δυνατή μεταγραφή για τον ΑΟ Χαϊδαρίου ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και παρότι ο εν λόγω παίκτης θα μπει σε φουλ αγωνιστικό ρυθμό, μάλλον κατά τον Οκτώβριο, καθώς προέρχεται από εγχείριση χιαστού και ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης, είναι σίγουρο ότι ο 24χρονος (γεννημένος το 1993) ταχύτατος Γρηγόρης Ρούπι θα κάνει την διαφορά.
Ο Γρηγόρης Ρούπι, που προέρχεται από τα σπλάχνα του ΑΟΧ, είχε πολλές συμμετοχές την σεζόν 2012-2013 (7 γκολ), ενώ την περίοδο 2013-2014 όταν και το Χαϊδάρι κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α΄ Αθήνας και έλαβε μέρος στα μπαράζ ανόδου για την Γ΄ Εθνική, ο συμπολίτης μας ήταν από τα αναντικατάστατα στελέχη, σημειώνοντας μάλιστα και 6 γκολ. Η εξαιρετική του παρουσία εκείνη την σεζόν κέντρισε το ενδιαφέρον πολλών ομάδων από μεγαλύτερες κατηγορίες και έτσι στις 11 Ιουλίου 2014 επί θητείας της διοίκησης Σπίνουλα, ο Ρούπι μεταγράφηκε στον Άλιμο / Τράχωνες (ομάδα Β΄ Εθνικής). Στον Άλιμο ο Ρούπι έμεινε την σεζόν 2014-2015 και στο πρώτο μισό της περιόδου 2015-2016 μεταπήδησε στο Ηράκλειο και το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Από την ομάδα του Ηρακλείου ο συμπολίτης μας έμεινε ελεύθερος τον Δεκέμβριο του 2015 και στις 5 Ιανουαρίου του 2016 υπέγραψε συμφωνία με τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου, που ήταν νεοφώτιστος στο πρωτάθλημα της Α΄ Αθήνας. Ο Ρούπι στο δεύτερο μισό της περιόδου 2015-2016 είχε 9 συμμετοχές και 1 γκολ με τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου. Την σεζόν που ολοκληρώθηκε (2016-2017), όπου ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου έκανε εκπληκτική πορεία στο πρωτάθλημα της Α΄ Αθήνας και απώλεσε την κατάκτηση του τίτλου την τελευταία αγωνιστική (στον εκτός έδρας αγώνα με τον Χαραυγιακό), ο Γρηγόρης Ρούπι έκανε φοβερό πρωτάθλημα, αλλά παράλληλα στάθηκε και άτυχος. Μέχρι την 24η αγωνιστική ο Ρούπι, που ήταν από τους βασικούς πυλώνες της ομάδας, είχε 1.933 λεπτά συμμετοχής, ενώ είχε σημειώσει και 6 γκολ. Στις 19 Μαρτίου 2017 και στον εκτός έδρας αγώνα της 24ης αγωνιστικής με τον Κένταυρο στα Βριλήσσια, ο συμπολίτης μας στάθηκε άτυχος, καθώς υπέστη ρήξη χιαστού. Από τότε έχουν περάσει αρκετούς μήνες, ο Ρούπι έχει αναρρώσει πλήρως, ήδη είναι στο τελικό στάδιο ενδυνάμωσης, που το ολοκληρώνει τον Σεπτέμβριο και από εκεί και έπειτα θα αρχίσει να λαμβάνει μέρος και σε προπονητικά προγράμματα χρησιμοποιώντας και μπάλα.
Το σίγουρο είναι ότι ο ίδιος νιώθει πολύ καλά και ιδιαίτερα στο ψυχολογικό κομμάτι, γεγονός που σημαίνει ότι ο Ρούπι περιμένει πως και πώς να μπει σε φουλ ρυθμό και να κάνει αισθητή την παρουσία του στους αγωνιστικούς χώρους, βοηθώντας στην προκειμένη περίπτωση τα μέγιστα τη νέα του ομάδα, τον ΑΟ Χαϊδαρίου.