ΟΙ ΧΑΪΔΑΡΙΩΤΙΚΕΣ… ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΥΧΕΣ

 

ΤΟΥ ΤΑΚΗ ΣΠΙΝΟΥΛΑ

 

 

 

Η αλλαγή από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο σημαίνει ενίοτε και νέα αρχή, νέα σελίδα, νέα ξεκινήματα. Ειδικά για συλλόγους, κοινωνικούς θεσμούς, τον Σεπτέμβριο μπαίνουν οι βάσεις για το υπόλοιπο της σεζόν. Την προηγούμενη εβδομάδα ξεκίνησαν τις επίσημες υποχρεώσεις τους (κύπελλο ΕΠΣΑ) οι ποδοσφαιρικές ομάδες του Αστέρα Χαϊδαρίου και της ΑΕ Δάσος – Δάφνη Χαϊδαρίου, ενώ αύριο Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου κάνουν πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Α΄ Αθήνας, ο ΑΟ Χαϊδαρίου και ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου.
Πάντα με ευγένεια και έχοντας υπ’ όψιν τα μηνύματα των… εποχών και της κοινωνίας, ο Τάκης Σπίνουλας, ο γνωστός και επιτυχημένος επιχειρηματίας («ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ», LEMONAKI, Τρακ (το) Café, ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΣΠΙΝΟΥΛΑ), με την αντίστοιχη ιστορία στον χώρο του αθλητισμού (μέλος του ΔΣ του ΑΟ Χαϊδαρίου και πρώην Πρόεδρος της ομάδας), δεν παραλείπει να στείλει τις δικές του ευχές για την έναρξη της περιόδου, ειδικά σε όλη την αθλητική κοινότητα της πόλης του Χαϊδαρίου, επ' ευκαιρίας της έναρξης της σεζόν 2017-2018.
«Εύχομαι σε όλους τους συλλόγους και τα σωματεία της πόλης μας, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά και στα άλλα αθλήματα, πρώτα από όλα να υπάρχει υγεία, δύναμη, κουράγιο, υπομονή και επιμονή για την επίτευξη των στόχων τους. Ελπίζω και εύχομαι οι σύλλογοι της πόλης μας στα ομαδικά αθλήματα και οι αθλητές στα ατομικά αγωνίσματα να φέρουν επιτυχίες και να κρατούν το Χαϊδάρι στην επικαιρότητα. Αυτή η πόλη έχει ανάγκη από επιτυχίες, προκειμένου ο αθλητισμός να στηριχθεί όσο το δυνατόν περισσότερο και κατ’ επέκταση να βρισκόμαστε στο επίκεντρο. Ειδικά στους αθλητές και πιο πολύ στα νέα παιδιά εύχομαι να έχουν υγεία και εσωτερική δύναμη. Με πίστη και δουλειά οι επιτυχίες έρχονται. Βέβαια θα ήθελα να τους επισημάνω ότι σημασία έχει η προσπάθεια. Και όταν προσπαθείς είσαι νικητής", ανέφερε ο κ. Σπίνουλας και πρόσθεσε: "Τέλος θα ήθελα να απευθυνθώ και στους παράγοντες, αυτούς που πραγματικά στηρίζουν τα ερασιτεχνικά σωματεία της πόλης μας. Να έχουν ηρεμία, αγάπη και δύναμη για αυτό που κάνουν και να το κάνουν αληθινά μέχρι εκεί που μπορούν και μέχρι εκεί που φτάνουν. Είναι οι αθέατοι ήρωες που κρατούν ζωντανά τα σωματεία. Έχω περάσει από αυτό το μετερίζι και γνωρίζω από πρώτο χέρι τι τραβούν όσοι ασχολούνται παραγοντικά με τις ερασιτεχνικές ομάδες. Πρόκειται κυριολεκτικά για εθελοντές του ερασιτεχνικού αθλητισμού, που από την δική τους πλευρά, δίνουν τον δικό τους καθημερινό αγώνα για να κρατούν θεσμούς και συλλόγους ζωντανούς. Εύχομαι σε όλους καλή αθλητική χρονιά»!