ΜΕΣΑ Ο ΤΣΟΥΚΗΣ, ΕΞΩ Ο ΧΡΙΣΤΟΥΛΗΣ

 

ΣΤΟΝ ΑΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

 

 

Με αρκετά αγωνιστικά προβλήματα θα παραταχθεί σήμερα Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017 ο ΑΟ Χαϊδαρίου στον εντός έδρας αγώνα (γήπεδο ΤΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ – έναρξη στις 4.30 το μεσημέρι) με τον υπολογίσιμο ΓΣ Αργυρούπολης, στο πλαίσιο της 2η αγωνιστικής του πρωταθλήματος του 2ου ομίλου της Α΄ Αθήνας.
Ο προπονητής του Χαϊδαρίου, Γιώργος Κιούρκος, είδε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος το περασμένο Σάββατο με τον Φωστήρα Ηλιούπολης να αποβάλλεται ο 27χρονος επιθετικός του Χαράλαμπος Χαραλάμπους, ο οποίος και φυσικά θα απουσιάσει σήμερα ως τιμωρημένος. Τις προηγούμενες, όμως, μέρες, βγήκαν νέα ξαφνικά προβλήματα, τα οποία άλλαξαν άρδην τα αγωνιστικά σχέδια του Κιούρκου. Πριν δύο 24ωρα εκτός πλάνων τέθηκε ο Παύλος Χριστούλης (δεξιά φώτο). Ο 23χρονος ταλαντούχος παίκτης και από τους βασικούς συντελεστές της ομάδας τα τελευταία χρόνια, υπέστη τράβηγμα και σίγουρα πρόκειται για σημαντική απουσία στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Επίσης, εκτός αρχικής ενδεκάδας το πιθανότερο θα είναι ο Βαγγέλης Σακελλαρίου, που και αυτός ταλαιπωρείται από ένα πιο ελαφρύ τράβηγμα, γεγονός που έχει υπ’ όψιν του ο Κιούρκος και μάλλον θα τον προστατεύσει στο ξεκίνημα της συνάντησης. Το ίδιο ισχύει και για τους Παύλο Καλαμπαλίκη, Νίκο Γιαννουλάκη, οι οποίοι δεν είναι 100% έτοιμοι για να βγάλουν 90λεπτο και ο τεχνικός της ομάδας θα τους κρατήσει στις εφεδρείες. Οι Χριστούλης, Σακελλαρίου και Χαραλάμπους ήταν στην βασική ενδεκάδα της 1ης αγωνιστικής.
Αντίθετα με τους παραπάνω, όμως, ο ΑΟ Χαϊδαρίου θα έχει μια ιστορική επιστροφή στο αγωνιστικό του σχήμα, καθώς το ντεμπούτο του στην βασική ενδεκάδα αναμένεται να κάνει ο νεοαποκτηθέντας Σπύρος Τσούκης (φώτο αριστερά). Ο 25χρονος δυναμικός μέσος, που αποκτήθηκε από τον συμπολίτη Θρίαμβο Χαϊδαρίου, όπου αγωνίστηκε εκεί τον τελευταίο 1,5 χρόνο, είναι πλέον έτοιμος και θα βοηθήσει την ομάδα του. Ο Τσούκης γύρισε στον ΑΟ Χαϊδαρίου μετά από 3,5 χρόνια και μάλιστα η σημερινή επανεμφάνιση του με την φανέλα της ομάδας καταγράφεται έπειτα από 41 μήνες σχεδόν, καθώς ο εν λόγω ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε με τον ΑΟΧ τελευταία φορά σε επίσημο αγώνα της Α΄ Αθήνας, στις 26 Απριλίου 2014, όταν οι «κυανέρυθροι» της πόλης μας είχαν ηττηθεί εντός έδρας από τον Θρίαμβο Αθηνών με 2-3 για την 30η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Α΄ ΕΠΣΑ (σεζόν 2013-2014), την χρονιά που το Χαϊδάρι κατέκτησε το πρωτάθλημα και έλαβε μέρος στα μπαράζ της ΕΠΟ για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική.
Ο σημερινός αντίπαλος του ΑΟΧ, ο ΓΣ Αργυρούπολης, ήταν από τους... «κακούς δαίμονες» του ΑΟ Χαϊδαρίου κατά την περασμένη σεζόν (2016-2017), καθώς η ομάδα των Νοτίων Προαστίων κέρδισε τον ΑΟ Χαϊδαρίου και τις δυο φορές που συναντήθηκαν για την διοργάνωση του 1ου ομίλου της Α΄ ΕΠΣΑ. Στον αγώνα του α΄ γύρου, την 10η αγωνιστική (20 Νοεμβρίου 2016), όταν η ομάδα της πόλης μας είχε στον πάγκο τον Άγγελο Πυρένη, ο ΑΟΧ ηττήθηκε εντός έδρας με 0-1, με γκολ που σημειώθηκε στο 79΄. Το Χαϊδάρι είχε αγωνιστεί ως εξής: Μίχος, Τουλούπης (57΄ Γεωργοπάλης), Γιαννουλάκης, Μπούσκος, Πανταζόπουλος, Αλεβίζος, Καλαμπαλίκης (57΄ Σαλαπάτας), Χριστούλης, Μαυρουδής, Φουκαράς, Μουρεζίνης (76΄ Καμπεράϊ).
Στην συνάντηση του β΄ γύρου και στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής (26 Μαρτίου 2017) η Αργυρούπολη είχε κερδίσει στην έδρα της με 4-2 το Χαϊδάρι - ο ιστορικός σύλλογος της πόλης μας είχε τον Γιώργο Κιούρκο στον πάγκο του - σε ένα παιχνίδι, όπου οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί με 2-0 και ο ΑΟΧ είχε φέρει το παιχνίδι στα ίσα (2-2) με γκολ των Μαυρουδή, Κοτσολάκου, για να ακολουθήσουν τα νικητήρια γκολ της Αργυρούπολης.
Όσο αφορά το φετινό πρωτάθλημα, ο ΑΟ Χαϊδαρίου, που στο σημερινό ματς της 2ης αγωνιστικής θα κάνει πρεμιέρα μπροστά στο κοινό του, το περασμένο Σάββατο για την 1η αγωνιστική ηττήθηκε με 1-0 εκτός έδρας από τον Φωστήρα Ηλιούπολης. Αντίθετα, η Αργυρούπολη ξεκίνησε δυνατά το πρωτάθλημα, καθώς στην πρεμιέρα κέρδισε εντός έδρας με 2-0 τον ΑΟ Περιστερίου.
Τον αγώνα ΑΟ Χαϊδαρίου – ΓΣ Αργυρούπολης θα διευθύνει ο Αντωνίου με βοηθούς τους Κορτέση και Μπάγια.