ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΝΟΤΟ

 

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

 

 

Δύσκολο το σημερινό πρωινό της 1ης Οκτωβρίου 2017 για τον ΑΟ Χαϊδαρίου, καθώς στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Α΄ ΕΠΣΑ η ομάδα της πόλης μας έχει «επικίνδυνη» εκτός έδρας αποστολή στο γήπεδο Ελληνικού με τα ισχυρά Σούρμενα, στην 3η σερί συνάντηση του ΑΟΧ με ομάδα από τα Νότια Προάστια. Την 1η αγωνιστική ο ΑΟΧ ηττήθηκε με 1-0 στην Ηλιούπολη από τον τοπικό Φωστήρα, την περασμένη εβδομάδα ήρθε ισόπαλη με 1-1 εντός έδρας με την Αργυρούπολη και σήμερα το πρωί στις 11 αντιμετωπίζει τα Σούρμενα, που στις δύο πρώτες αγωνιστικές έχουν συγκομιδή τεσσάρων (4) βαθμών με μία νίκη (4-0 εντός έδρας στην πρεμιέρα επί της Ηλιούπολης) και μία ισοπαλία (1-1 εκτός έδρας με τον ΑΟ Περιστερίου).
Ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Κιούρκος εκτός του τραυματία Παύλου Χριστούλη θα έχει όλους τους άλλους παίκτες στην διάθεση του και θα παρατάξει το καλύτερο δυνατό σχήμα, το οποίο θα έχει πολλές αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα που παρέταξε στο εκτός έδρας παιχνίδι του κυπέλλου ΕΠΣΑ την περασμένη Τετάρτη στην Κηφισιά με την ομώνυμη ομάδα (ήττα με 3-0 για τον ΑΟΧ).
ΑΟ Χαϊδαρίου και Σούρμενα έχουν πιο πρόσφατη προϊστορία από την σεζόν 2014-2015 όταν συμμετείχαν στον 1ο όμιλο της Α΄ ΕΠΣΑ. Για την 8η αγωνιστική του τότε πρωταθλήματος στις 9 Νοεμβρίου 2014 τα Σούρμενα είχαν υποδεχθεί τον ΑΟ Χαϊδαρίου και πήραν τη νίκη με 2-1. Το γκολ του Χαϊδαρίου είχε σημειώσει ο Νούλας. Ο ΑΟΧ είχε παραταχθεί ως εξής: Κορδάς, Πολίτης, Νούλας, Παπαδόπουλος (73 Κοτσολάκος), Αρβανίτης, Κασάπης, Ρούσα (80' Νικολάου), Χριστούλης, Καρώνας, Μπατής, Διαμάντης.
Στον β΄ γύρο, στην ρεβάνς του Χαϊδαρίου, οι δύο ομάδες είχαν έρθει ισόπαλες χωρίς σκορ (0-0), στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής και σε συνάντηση που είχε διεξαχθεί στις 28 Φεβρουαρίου 2015. Το Χαϊδάρι είχε παίξει ως εξής: Παπαδιώτης, Πολίτης, Νούλας (74΄ Δημητρακόπουλος), Πανταζόπουλος, Αρβανίτης (70΄ Μπατής), Κασάπης, Καρώνας (60΄ Μάλι), Χριστούλης, Κοτσολάκος, Ρούσα, Διαμάντης.