ΣΗΜΑΔΕΥΕ ΤΑ ΔΟΚΑΡΙΑ Ο ΑΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

 

 

… Σκασμένη έφυγε από το γήπεδο του Ηφαίστου Περιστερίου η ομάδα του ΑΟ Χαϊδαρίου, η οποία στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Α΄ ΕΠΣΑ, αν και όχι χειρότερη αγωνιστικά, ηττήθηκε στο ντέρμπι της Δυτικής Αθήνας από τον γειτονικό ΑΟ Περιστερίου με 2-1.
Κάλλιστα η ομάδα της πόλης μας – που είχε πολλές απουσίες - θα μπορούσε, τουλάχιστον, να είχε φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας, αλλά τα δοκάρια την σταμάτησαν!
Νωρίς στο 12΄ οι γηπεδούχοι πήραν κεφάλι στο σκορ (1-0), ενώ στο 22΄ με φάση που ξεκίνησε από στημένη μπαλιά έγινε το 2-0. Κάπου εκεί οι παίκτες του Γιώργου Κιούρκου, παρά το εις βάρος τους σκορ, έβγαλαν στιβαρή αντίδραση. Στο 32΄ έπειτα από ωραία ενέργεια του Δράμι, ο τελευταίος… έσπασε την μπάλα την κατάλληλη στιγμή και ο Μουρεζίνης (φώτο) μείωσε σε 2-1. Στο 42΄ ο Περλέσι είχε δοκάρι, ενώ το αποκορύφωμα (δεύτερο δοκάρι) ήταν στο 93΄ όταν η μπάλα δεν έκανε το χατίρι στον Νικήτα Κοτσολάκο, που εκτέλεσε υπέροχα απευθείας φάουλ.
Έπειτα από 7 αγωνιστικές ο ΑΟ Χαϊδαρίου είναι στην 10η θέση με 8 βαθμούς έχοντας 2 νίκες, 2 ισοπαλίες, 3 ήττες και τέρματα 11-9.
ΑΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Μπακόλας, Χαλικιάς, Τουλούπης, Γιαννουλάκης, Γκουντελίτσας, Μουρεζίνης, Κοτσολάκος, Χριστούλης, Περλέσι (61΄ Κοπανάς), Δράμι (75΄ Καμπεράϊ), Σπυρόπουλος.