"Τοποθετείται" η πεζογέφυρα

στην Σατωβριάνδου

 

pezogefyra xaidari

 

 

 

Το Σάββατο το βράδυ 29/10 προς Κυριακή 30/10  θα "τοποθετηθεί" η πεζογέφυρα επί της Λεωφόρου Αθηνών στο ύψος της Σατωβριάνδου.

Προς τούτο ανακοινώθηκαν Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

 

Πλήρης διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων στη λεωφόρο Αθηνών, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Σατωβριάνδου έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Κυπρίων Αγωνιστών, στην περιοχή του δήμου Χαϊδαρίου, θα ισχύσει το Σάββατο 29 Οκτωβρίου κατά τις ώρες 20:00 έως 09:00 της Κυριακής, λόγω εργασιών.

Κατά τη διακοπή η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από τα εξής εναλλακτικά δρομολόγια:

Ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα: Λ. Αθηνών - δεξιά Ιερά Οδός - αριστερά Σατωβριάνδου - δεξιά Λ. Αθηνών.

Ρεύμα κυκλοφορίας προς Ασπρόπυργο: Λ. Αθηνών - αριστερά Σατωβριάνδου - δεξιά Ιερά Οδός - δεξιά Λ. Αθηνών.

Επίσης θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις :

  • Σταδιακός περιορισμός του αριθμού των λωρίδων κυκλοφορίας της Λ. Αθηνών από τρεις (3) σε δύο (2) και από πέντε σε δύο (2), για μέγιστο μήκος 500μ., πριν τη συμβολή της με την Ιερά Οδό με κατάληψη της δεξιάς και των μεσαίων λωρίδων κυκλοφορίας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.

  • Σταδιακός περιορισμός του αριθμού των λωρίδων κυκλοφορίας της Λ. Αθηνών από πέντε σε δύο (2), για μέγιστο μήκος 200μ., πριν τη συμβολή της με την οδό Σατωβριάνδου με κατάληψη της αριστερής και των μεσαίων λωρίδων κυκλοφορίας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Ασπρόπυργο.

Η τροχαία παρακαλεί τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.