ΧΑΪΔΑΡΙ:

 

Υποψήφιος Δήμαρχος ο Βασίλης Τσίτσος

 

 

 tsitsos arxiki

 

Την Δευτέρα 10 Απριλίου πραγματοποιήθηκε μαζικότατη γενική συνέλευση των Πολιτών σε Δράση Χαϊδαρίου, στην οποία εκλέχτηκε ομόφωνα Υποψήφιος Δήμαρχος της παράταξης, για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ο 44χρονος Πολιτικός Μηχανικός Βασίλης Τσίτσος.

 

 

 

POLITES

 

 

tsitsos 02

 

Βιογραφικό Υποψηφίου Δημάρχου

Ο Βασίλης Τσίτσος γεννήθηκε το 1979 και είναι Πολιτικός Μηχανικός του Πανεπιστημίου Πατρών. Κατέχει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στην Αντισεισμική Μηχανική και είναι Υποψήφιος Διδάκτορας του Τομέα Έργων Υποδομής και Αγροτικής Ανάπτυξης της Σχολής Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών – Μηχανικών Γεωπληροφορικής του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου. Από το 2016 και μετά συμμετέχει στην διδασκαλία των μαθημάτων Τεχνική Μηχανική, Τεχνικά Υλικά, Μαθήματα Οπλισμένου Σκυροδέματος και Τεχνικά Έργα Υποδομής, καθώς και στην επίβλεψη διπλωματικών εργασιών.

Ασχολείται επαγγελματικά και ερευνητικά με το σχεδιασμό και τη μελέτη τεχνικών έργων υψηλών απαιτήσεων. Έχει εργαστεί σε ιδιωτικά μελετητικά γραφεία και σε δημόσιους φορείς. Αξιοσημείωτη είναι η συμμετοχή του, κατά την περίοδο 2007-2011, στην επιστημονική ομάδα του Οργανισμού Σχολικών Κτιρίων (ΟΣΚ), που σχεδίασε και υλοποίησε το μεγαλύτερο πρόγραμμα πρωτοβάθμιου προσεισμικού ελέγχου, που έχει πραγματοποιηθεί έως σήμερα στη χώρα μας, όπου ελέγχθηκαν περίπου 6.100 σχολικά κτίρια.

Η ενασχόλησή του με τα κοινά έχει ξεκινήσει από τα μαθητικά του χρόνια. Από το 2017 και έως και σήμερα είναι μέλος του Δ.Σ. (αντιπρόεδρος) του Εξωραϊστικού – Πολιτιστικού – Περιβαλλοντικού Συλλόγου Δαφνίου Χαϊδαρίου «Ο Δαφναίος Απόλλων». Παράλληλα διατέλεσε γραμματέας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Χαϊδαρίου και είναι ενεργό μέλος επιστημονικών και επαγγελματικών φορέων στο χώρο των μηχανικών.

Είναι παντρεμένος με την Ευσταθία Τριανταφύλλου, προπονήτρια κολύμβησης στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Χαϊδαρίου και έχουν 2 δίδυμους δεκάχρονους γιους, τον Μπάμπη και τον Γιάννη.

 

tsitsos 01