ΑΝΑΝΕΩΣΑΝ ΘΕΟΧΑΡΙΔΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΘΗΣ

 

ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

 

 

Διεργασίες γίνονται στο Δάσος Χαϊδαρίου ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2017-2018 για το πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΠΣΑ. Οι ιθύνοντες του σωματείου έχουν αρχίσει τον προγραμματισμό τους και μετά την πρόσληψη του νέου τεχνικού κ. Δημήτρη Μαυρίκου, έχουν ξεκινήσει τα πλάνα τους σχετικά με το ρόστερ.
Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγες ώρες, το Δάσος Χαϊδαρίου προχώρησε σε δύο σημαντικές ανανεώσεις συνεργασίας, γεγονός που δείχνει ότι οι ιθύνοντες της ομάδας θέλουν να διατηρήσουν τον περσινό κορμό και πάνω σε αυτόν να «χτίσουν» με κάποιες μεταγραφικές προσθήκες.
Πιο συγκεκριμένα με το χαϊδαριώτικο σωματείο ανανέωσαν την συνεργασία τους για δεύτερη σερί σεζόν οι έμπειροι Άκης Θεοχαρίδης (φώτο αριστερά) και Βασίλης Στάθης (φώτο δεξιά).
Ο Άκης Θεοχαρίδης, που είναι και συμπολίτης μας, ήρθε τον περασμένο Οκτώβριο στην ομάδα και μέχρι το τέλος της περιόδου ήταν από τους βασικούς συντελεστές της. Ο 33χρονος παίκτης, πριν από το Δάσος Χαϊδαρίου έχει αγωνιστεί ακόμη σε Σπίθα Νικαίας και Χαλκηδόνα, ενώ παίζει τόσο στην αμυντική γραμμή, όσο και ως ανασταλτικός μέσος.
Όσο αφορά τον Βασίλη Στάθη, ο εν λόγω παίκτης που έχει περάσει πάλι από το Δάσος Χαϊδαρίου και την περίοδο 2012-2013, επέστρεψε στο Δάσος τον Ιανουάριο του 2017. Ο 27χρονος αμυντικός έχει αγωνιστεί ακόμη σε Σπίθα Νικαίας, Ολ. Περάματος και Φιλάθλους.