Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΗΣ

ΣΤΟ 7ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΑΒΛΙ

ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ

 

 

Ο Τηλέμαχος Ζωϊδης ήταν ο μεγάλος θριαμβευτής στον μεγάλο τελικό του 7ου (από το 2016) Τουρνουά Τάβλι (σεζόν 2023-2024), που διοργάνωσε ο Μάρκος Θεοδωράκης στο φημισμένο Καφέ – Ρακάδικο «ΡΕΘΕΜΝΟΣ», που βρίσκεται στην Αγία Βαρβάρα.

Ο Τηλέμαχος Ζωϊδης επικράτησε με 7-2 επί του Γιώργου Οικονομίδη, το βράδυ της Δευτέρας 22 Απριλίου 2024.

Ο νικητής είναι 32 ετών με σπουδές στα μαθηματικά, κάτοικος Αγίας Παρασκευής και έλαβε για πρώτη φορά μέρος στην διοργάνωση, ενώ ο φιναλίστ Γιώργος Οικονομίδης, είναι παλαιός κάτοικος Αγίας Βαρβάρας, που διαμένει μόνιμα στο Άργος.

Διαιτητής του τελικού ήταν ο κ. Γιώργος Αλεξάκης.

Να σημειώσουμε, ότι ο τελικός έγινε με υψηλές παρουσίες, καθώς πέρα του Δημάρχου Αγίας Βαρβάρας κ. Λάμπρου Μίχου, ο οποίος πάντα τιμά τον θεσμό, παρόντες ήταν ακόμη, ο πρώην Υπουργός και επικεφαλής του κόμματος «ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ» κ. Ανδρέας Λοβέρδος (από νωρίς είχε επισκεφθεί τα δυτικά προάστια και την πόλη μας ενόψει ευρωεκλογών), η Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών κα Μαριάννα Τουμαζάτου, ο Αντιδήμαρχος, κ. Γιάννης Πουλάκης, οι Εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Αγίας Βαρβάρας, κ. Σάββας Σαββίδης, κα Ολυμπία Τουμαζάτου, ο Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ ΝοτιοΔυτικής Αττικής & Πειραιά κ. Θεόδωρος Βόσσος, ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Αγίας Βαρβάρας κ. Νικόλαος Γρίβας και ο πρώην Αντιδήμαρχος Αγ. Αναργύρων – Καματερού κ. Θεόδωρος Μαξούρας.

Ο Δήμαρχος Αγ. Βαρβάρας κ. Λάμπρος Μίχος απένειμε το Κύπελλο στον μεγάλο νικητή, ο κ. Ανδρέας Λοβέρδος επέδωσε τα τιμητικά μετάλλια στους δύο φιναλίστ, ενώ η κα Μαριάννα Τουμαζάτου, παρέδωσε τις συμμετοχές, όπως είχε θεσμοθετηθεί από την αρχή της διοργάνωσης.

Δωροθέτης του Κυπέλλου και των μεταλλίων, ήταν ο κ. Θεόδωρος Βόσσος.

Πλήρες και πλούσιο φωτορεπορτάζ τα επόμενα 24ωρα.