ΣΤΗΝ ΚΟΛΟΝΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

 

Η «ΧΑΛΒΑΔΟΠΟΙΪΑ ΚΟΣΜΙΔΗΣ» (ΦΩΤΟ)!

 

 

KOLARX

 

 

Επιχειρηματίες με ανοιχτούς ορίζοντες, οι οποίοι ακολουθούν τις διεθνείς τάσεις της παγκόσμιας βαριάς βιομηχανίας των τροφίμων, οι ιδιοκτήτες της «ΧΑΛΒΑΔΟΠΟΙΪΑΣ ΚΟΣΜΙΔΗΣ» - από τα κορυφαία brand στην ελληνική επικράτεια – κ.κ. Μιχάλης Κοσμίδης (δεξιά στην κεντρική φώτο), Ηλίας Σιμάκου (αριστερά στην κεντρική φώτο), έδωσαν, όπως κάθε χρόνο, το παρόν στην κορυφαία διεθνή έκθεση ISM 2019 στην Κολονία της Γερμανίας, στο μεγαλύτερο ετήσιο γεγονός του κλάδου των γλυκών, των ζαχαρωτών και του κόσμου της ζαχαροπλαστικής.
Την ISM 2019 επέλεξαν για άλλη μια φορά αγοραστές και decision makers της βιομηχανίας από όλο τον πλανήτη, για να δουν τις νέες τάσεις του κλάδου, τα νέα καινοτόμα προϊόντα και πρώτες ύλες, χρησιμοποιώντας την έκθεση ως ένα εργαλείο και πλατφόρμα των αγορών τους με αυστηρά κριτήρια για τις τελικές τους επιλογές.
Η ISM της Κολονίας στην Γερμανία, η κορυφαία έκθεση γλυκών, ζαχαρωτών και ζαχαροπλαστικής, που αναδεικνύει όλες τις τάσεις και τα καίρια θέματα που ενδιαφέρουν τις επιχειρήσεις και διαμορφώνουν το μέλλον, είχε περί τους 1.800 εκθέτες, ενώ η προσέλευση ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Την διοργάνωση επισκέφθηκαν πάνω από 40.000 επαγγελματίες του κλάδου με χαρακτηριστικό το γεγονός ότι οι 18 από τις 20 μεγαλύτερες διεθνείς εταιρείες λιανικού εμπορείου έδωσαν το παρόν με την παράλληλη αξιοσημείωτη παρουσία επαγγελματιών του ηλεκτρονικού εμπορίου.
Μιχάλης Κοσμίδης και Ηλίας Σιμάκου, επέστρεψαν στην Ελλάδα με… «γεμάτες» τις βαλίτσες τους, με φρέσκες ιδέες, κάτι που ήδη αποτυπώνεται το τελευταίο διάστημα στην στρατηγική της εταιρείας «ΧΑΛΒΑΔΟΠΟΙΪΑ ΚΟΣΜΙΔΗΣ» και θα σας παρουσιάσουμε στα επόμενα ρεπορτάζ μας.
Και μιας και το έφερε η… κουβέντα, μέρες που είναι, εννοείται ότι χρειάζεται ο καλύτερος χαλβάς! Και φυσικά ο καλύτερος χαλβάς μαζί με άλλα εκλεκτά προϊόντα, έχουν ένα και μοναδικό σημείο αναφοράς. Χαλβά λοιπόν μόνο από την «ΧΑΛΒΑΔΟΠΟΙΪΑ ΚΟΣΜΙΔΗΣ», που παράγει εκλεκτά, ποιοτικά, χειροποίητα αυθεντικά προϊόντα και για αυτό έχει γράψει ιστορία από το 1922!
Εκτός από τον καλύτερο Χαλβά, η επιχείρηση Μιχάλης Κοσμίδης & Σία Ο.Ε., παράγει ακόμη Ταχίνι, Γλυκά Κουταλιού, Μαρμελάδες, Παστέλια, Λουκούμια, Σιροπιαστά, διάφορα Παραδοσιακά γλυκίσματα, Εποχιακά γλυκά, ενώ πλέον διαθέτει και χαλβά σε μεγάλη ποικιλία γεύσεων. / Ακολουθεί φωτογραφικό ρεπορτάζ.


 Παραδοσιακή Χαλβαδοποιϊα – Χειροποίητα Προϊόντα, Μ. Κοσμίδης & ΣΙΑ Ο.Ε.: Ελ. Βενιζέλου και Ψηλορείτη 4 Αγία Βαρβάρα, τηλ./FAX: 210 5444722 – www.halvadopoiia.gr

 

 

KOSM

 

 

KS15

 

 

KS1

 

KS2

 

KS3

 

KS4

 

KS5

 

 

KOSM

 

 

 Παραδοσιακή Χαλβαδοποιϊα – Χειροποίητα Προϊόντα, Μ. Κοσμίδης & ΣΙΑ Ο.Ε.: Ελ. Βενιζέλου και Ψηλορείτη 4 Αγία Βαρβάρα, τηλ./FAX: 210 5444722 – www.halvadopoiia.gr

 

 

KS15

 

 

KS16

 

 

KS8

 

KS9

 

KS10

 

KS11

 

KS12

 

KS13

 

KS15

 

 

KOSM

 

 

 Παραδοσιακή Χαλβαδοποιϊα – Χειροποίητα Προϊόντα, Μ. Κοσμίδης & ΣΙΑ Ο.Ε.: Ελ. Βενιζέλου και Ψηλορείτη 4 Αγία Βαρβάρα, τηλ./FAX: 210 5444722 – www.halvadopoiia.gr