Ανοικτή επιστολή της υποψήφιας δημάρχου Παναγ. Μερκουράκη -Νικολούδη

 

 

 

ΑΙΓΑΛΙΩΤΕΣ – ΑΙΓΑΛΙΩΤΙΣΕΣ

  Λιγότερες από 100 ημέρες απομένουν μέχρι τις δημοτικές εκλογές ,και θα ήθελα με αυτή την επιστολή να σας γνωστοποιήσω την απόφαση μου να είμαι υποψήφια Δήμαρχος Αιγάλεω επικεφαλής της ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης ΑΙΓΑΛΕΩ .. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

  Η βαθειά κρίση που μαστίζει την πατρίδα μας τα τελευταία 5 χρόνια, έχει μοιραία οδηγήσει σε μια άνευ προηγουμένου κοινωνική αποκαθήλωση των βασικών αρχών και αξιών που διέπουν τους πολίτες της χώρας. Στην δίνη αυτής της κρίσης το πολιτικό σύστημα απαξιώνεται κάθε ημέρα και περισσότερο. Καθημερινά όλοι μας προσπαθούμε να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες. Η παραπάνω όμως γενικευμένη κατάσταση, δεν μπορεί να αποτελέσει δικαιολογία για οποιαδήποτε αποχή από τα κοινά του δήμου μας.

Αγαπητοί συμπολίτες –συμπολίτισσες

  Την λύση επιβάλλεται να την δώσουμε μόνοι μας, και ο δήμος πρέπει να αποτελέσει τον πυλώνα αυτής της προσπάθειας. Τα προβλήματα του δήμου μας είναι κοινά δεν έχουν χρώμα και μας ενώνουν. Η επιτακτική ανάγκη της κοινωνικής πολιτικής και αλληλεγγύης θα πρέπει να αποτελεί την προτεραιότητα της οποιασδήποτε δημοτικής αρχής. Πρέπει να κινηθούμε προς την κατεύθυνση της κοινωνικής αλληλεγγύης , της προσφοράς, της κοινωνικής μέριμνας και την στήριξη των ευπαθέστερων κοινωνικών ομάδων. Η προσφορά μας στον τόπο αποδεικνύεται μονάχα με έργα πράξεις και συνέπεια.

  Απαιτούνται νέα πρόσωπα άφθαρτα υγιή με νέες ιδέες με νέες προτάσεις. Πρόσωπα με ήθος αξιοπρέπεια, εντιμότητα και υπευθυνότητα.

  Η παράταξη μας που αποτελείται κατά βάση από παλιά αυτοδιοικητικα στελέχη που κατά γενική παραδοχή λάμπρυναν με την παρουσία τους την λειτουργία του δήμου έχοντας επιδείξει σημαντικό έργο με συνέπεια αυταπάρνηση και τιμιότητα καθώς επίσης και με νέα στελέχη ικανά καταξιωμένα στην τοπική κοινωνία, με νέες ιδέες και όρεξη για δουλειά, εγγυάται για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Δεν θα είμαστε παράταξη που θα ισοπεδώνει τα πάντα .Θα φέρουμε το νέο ύφος και ήθος στη διοίκηση του δήμου,ua επικροτούμε κάθε καλή προσπάθεια και θα καταγγέλλουμε καθετί που θα βλάπτει .Δεν θα είμαστε η παράταξη της στείρας αντιπαράθεσης αλλά θα είμαστε η παράταξη της καλόπιστης συνεργασίας.

Αγαπητοι φιλοι – φιλες

Η μακροχρόνια ενασχόληση μου επί τρεις τετραετίες με τα κοινά πάντα μέσα από τις δυο πρώτες θέσεις των εκλεγομένων δημοτικών συμβούλων ,καθώς και από τις θέσεις του αντιδημάρχου, του προέδρου των καπη, του αντιπρόεδρου του δημοτικού συ συμβουλίου και μέσα από τις επιτροπές του δήμου ,μου έδωσε την δυνατότητα να αποδείξω την αγάπη μου για την πόλη μας και του κατοίκους της. Αυτή την αγάπη θέλω να ολοκληρώσω μαζί με τους άξιους συνεργάτες μου, εάν οι δημότες του Αιγάλεω μας δώσουν την ευκαιρία και ελπίζω να μας την δώσουν. Εμείς μπορούμε με λιγότερα λόγια και υποσχέσεις και πολλές πράξεις να κάνουμε το Αιγάλεω μας πόλη καθαρή ανθρώπινη και σύγχρονη.

 

Σας ευχαριστώ

Δρ Παναγιώτα Μερκουρακη – Νικολούδη

Υποψήφια Δήμαρχος Αιγάλεω